iklan

April 26, 2011

SELONGKAR -Ape Ada Dalam Beg Skyboy-

Hye salam manis buat semua, for those who doesn't know me yet, hye im sky.. kih kih kih kih..

Tadi member gua tanya, ko datang kerja selalo jer bawak bag, ape benda dalam beg ko..? meh sini nak selongkar.. Giler ke hape tanya gua hari2 bawak beg, sure la kan ada barang, hengat pompuan jer nak jalan bawak henbeg, laki pun ada stail tau.. kih kih kih.. mengelabah jer nak selongkar beg gua, pook paler baru tahu.. ok lah sebab semer curious tahap tapir nak tahu kan gua sudi selongkar kan untok tatapan semua bloger.. cam retis jer kekdahnya.. Ni picture gua snap before pegi kerja..masa nak masok kan bebarang didalam beg.
Hahahaha | giler beselerak
Huhuhu.. kalo takder menda ni leh tersentap kejap. kih kih kih.. tayah la nak zoom-zoom gua tak simpan condom lam beg lah.. -sarcastic- 

Meh sini gua detailkan ape yang gua bawak.
  1. Nokia N8
  2. Ngage_QD (khazanah lama, dah 7 tahun dengan gua,)
  3. Nokia 1616
  4. Sony Ericsson W580i
  5. Sony MP4
  6. Deodorant (rexona)
  7. Listerine
  8. Losyen (garnier)
  9. Wallet
  10. Charge Enset
  11. Stokin (tatau motif dalam beg)
  12. Kunci rumah
  13. kopiah
  14. Baju spare
  15. Laptop
  16. lens casing
Felling kata artis kan, haruslah bawak benda cenggini, kih kih kih.. siyes cam pompuan..siyes..hahaha persetankan ape orang kata janji idop gua tak dicemari bau badan.Enset tu memang wajib la bawak setiap masa untok berhubung degan orang yang tersayang. Mp4 tu untok halwa telinga masa gua otw ke tempat kerja, wallet memang kena ada, sure banyak duit lam tu, hahahahaha..

Listerine tu spare la kot skandel ajak comolot takut bau semacam berkumor dulu. Charge memang kena bawak sentiasa kot urgent batery flat tetengah jalan. losen tangan tu gua bawak tat kala kulit kering gua lulurkan dan manjakan kulit gua yg mmg dah chamtek ni. baju sama stokin tu gua tatau sebab ape terbawak pagi tadi. Kopiah sentiasa ada, walau jarang sangat cukop 5 waktu, tapi gua usahakan juga.. atlease gua bawak kopiah nak solat. (jangan cemueh gua yer)

lappy tu sentiasa lah bersama kemana sahaja, rakam saat romantis dengan camera hapload dalam FB via lappy. huhuhu.. cam anjelina joli dah..kemain yu'oll.. tapi kekadang tinggal gak lappy kat umah, kejadah nak usung hari2 seberat 2kg. bekas simpan contet lens pun gua bawak, kot urgent nak bukak lens bleh simpan dalam bekas terus. haruslah mata gua biru hejeo sentiasa.

Ni snap lepas balik kerja | ada lappy kat tepi

Sebab harini gua tak bawak lappy, so balik kerja baru snap balik pic bersama lappy, takot lappy majok jer.. har har har.. ok lah tu sahaja segmen SELONGKAR bersama skyboy.. so gua nak cabar sape ada BRAN sila lah selongkar beg korang sendiri dan hapload dalam belog, dan ceritakan apa dalam beg pada kitaorang semua.. tapi haruslah jujor.. walau ada chewing gum melekat dalam beg wajib tayang sama.. kih kih kih.. ok mangsa-mangsa teranaiya gua adalah Farhan AJ dan seterusnya Adamxis dan juga mangsa lain Cil ladies dan Ainina jelani dan Cik Geli2 dan sesape jer lah yang terasa nak memberanikan diri menyelongkarkan barang sendiri dalam beg.. saper yang gua tak tag tu mintak ampun mintak maaf yer. gua rawak2 jer, nak tag semua komperm terpeleot jari ngetag satu-satu..

Nota siku: gua syak dalam beg farhan AJ pasti ada buah jambu. (motif sesangat)

12 comments :

ainina jelani said...

bape byk henpon nak bwk haaa. nnt kene cilokk pdn muke

Cik Ladies said...

bhahaha.. buah jambu.. XD wakaka! lawok lawok.. seyes yang tu ada motif..
weyh,sky,. banyak nye phone.. bg nokia N8 dgn sony w580i tu kat CL.. nak gune.. wakaaka =P

haa.. terbaik ada kopiah tu..selalu basuh n selalu pakai tak? :hoho

lens casing <--- ==''

ape main tag2 CL nye.. CL mana ada bag pun gi mana2.. :nono bawak phone n dompet cukup.. ngahaha XD

=o) said...

ainina haruslah.. tinggal kat umah lagi kena cilok..baik bawak semua

=o) said...

jambu oh jambu.. CL, jom la selongkar bag CL. nak gak tahu ape dalam bag.. kopiah basuh la cik adik hoi..takan nak pakai yg bintik2..

CL kan pompuan, komperm nyer ada henbeg

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

huwaaa,...macam tawu2 je aku g mane pun bawak beg..ish ko nih.hahha..aku nak pengsan dah,asyik same je dgn ko..

beg Levis tu la aku bawak nak g mane2 hatta nak g beli cekodok tepi jalan pun..wakakak..sila jgn percaya..xpe2..sok aku sahut cabaran ko//

jap2..nak :bunuh ko dulu..xde jambu la !! :geram haha

CL bersekongkol sekali gelakkan an,:tampo CL plak.hehe..

wah..banyaknye nset..gelap mata guwa tengok..haha..tapi gua x nampak N8 pun..xkan N8 china phone kot..hehe..tapi mp4 Sony tu siyez guwa nak amik..haha..guwa guna mp3 Sony je..

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said...

lebai ke snowcap tu ?? ghahahah...larikkkkkkkk :lari

=o) said...

woih... dah nama pun gua snap pic ni pakai enset nokia N8, sure la enset tu takder lam gambor. Actually Ngage pun takde lam gambor sebab gua ngah cas time tu. gua just tulis sebab gua memang simpan lam bag,

tanak riak, gua tapakai barang china beb.. beli yg ori biar mahal asal tahan lama..

snow cap la gua cakap kopiah tu.. same jer function dia kan paan, koh kohk koh

Cik Ladies said...

wakakaka.. XD
da la tulis nama CL "Cil Ladies"
Cil??? ke Cik ?? :tampo sky..
:wargh paan,mmg ada jambu pun kan..sabo je laa.. bila nak buat entry pasal henbeg tu paan :nono

p/s : sila sertakan jambu sekali yer paan XD

=o) said...

hahaha.. CL ni pesen nak bagi budak kecik tu hangin jer. wait2 henbeg kaler pink kan..? harus lah ada jambu dalam bag. pisang bagai, alah cik lades typo jer, kita kan ta sempurna, typo tu tu perkara besa. acehh

[k]o{q}i[n] said...

x sakit bdn ke ngangkat natang2 ni hri2..???

CIK GADIS said...

whoaaa!ada org tag cg lah..neyh yg nak terharu neyh..ngeh3!tp langit tag guna nma ciK gelI2!!erk?apakah?tros xjd buat.. :majuk

p/s : bwk lotion?? :hah.. *pengsan 5jam*..jambu nyewww.kalah CG...bhahahaha! :lariiiiiiiikkkkkkkk

Siti Safiyyah said...

sejuk hati tengok bawak kopiah.. ngehh :p

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...