iklan

April 27, 2011

Kau Boleh Cakap Elok Siket Tak..?

kejadian ini di rakam tat kala subuh menyingsing, tatkala mentari ingin mengintai tirai pagi,



Kring..Kring.. (sebenarnya bunyi lagu born this way by lady gaga)

Gua- Hello
XX- weh hello, bagun la gilo..!
Gua- Eh kao ni memang jenis tak beradap ehh call orang pepagi morning nak hamun-hamun bagai..?
XX- wah garangnya, okbai..

tutt..tutt..tut..!!!

Lancau betol, dah la time tu gua tengah syedap mimpi jumpe lisa surihadi dekat tasek putrajaya (siyes gua tipu hak hak hak) kan nama pun pepagi morning, kalo call gua bagi salam, baca kan doa bagun tido pun hokay gak, ni nak memaki gilo ape semer.. hangin la member ni yer dak..?
sape setuju sila angkat tangan macam saya..!!

Ok.sambung..felling tengah climack ni.. kih kih kih.. ekselly gua pun tatau la sape call, sebab gua ta penah tengok num tu..Last dapat meset dari dia..

"Ko ni kan asal garang sangat angkat telipon..? sebabtu kami takot nak call ko..!"

Motif..motif..Motif..!!

meh gua pelangkung kepala lu pakai gayong..Gua tak kenal lu lah, so tayah gegeh lagi nak call mesra2 bagai, gua kan tak pandai berkawan.. gua kan garang..

OK lah lepas ni gua tak cakap dah vavi ke hanjeng ke..! nati kalo gua marah orang gua akan praktikkan dengan perkataan ayam atau kambing atau itik pula..



Contoh yer: gila ayam betol la awak ni, tayah la nak marah melalak cam itik.. Ok tak Ok tak....???

Nota Siku: Oleh sebab gua bengang gua pun pergi kerja dengan memakai baju yang hejeo, (motif...?) takder motif pun, slalo lah kalo gua tengah bengang, bad mood ke, rasa nak bunoh orang ke.. gua suka dengan benda hejeo, gua suka warna rumput, gua suka bau rumput lepas hujan, bau rumput lepas kena mesen, sebab bau dia segar, mungkin orang akan kata gua gila, takpe, sebab setiap orang ada cara sendiri untok release tension kan, lagipun warna hejeo kan kesukaan Rasullulah SAW. Dan juga warna kesukaan gua selain warna Biru.


12 comments :

Cik Ladies said...

weyh itik belakang umah..! diam la weyh.. bising je noh! hahaha XD

=o) said...

CL=cikgu lawa. motif anda adalah seekor hanjing belakang rumah kan..? wah cekap betol praktik benda baru

Cik Ladies said...

ayam betul la.. mana ayam kat reban tadi? hilang plak weyh..

p/s :hanjeng mana plak =='' haram doo.. ai tak bela hanjeng or vavi tu =((

wakaka XD

=o) said...

haha.. vavi. terasa cute lak sesebot banyak kali.

john said...

test2..

Farhan AJ said...

hahaha...kalau aku dapat kol macam tu,alamatnye penuh la inbox die dgn kata2 makian balik..haha...silap banyak la buat macam tu tgah org syok tido kan..

btw,aku suka hijau..!!! tahap fanatik !!! hahahaa..

MamaGojes said...

kalu dia tukar ayat mcmane.. "hei gilo.. bangun semayang subuh la .."

=o) said...

paan, jap jap jap gimme 10 second nak pengsan jap.

siwiyes ehh ko suka kaler hejeo..? suratan ke atau kebetulan ni..? banyak giler kot benda nak sama ngan ko. wawawawa.. meremang bulu dada ai tau yu cakap suka kaler hejeo..

gua la kan susah sket nak maki orang balik, unless dia start maki gua dulu, silap orang lah nak cari sapal.. mungkin sampai berdentum guruh di langit mungkin sampai bergongcang bumi dan lautan lah.. gua takan diam, slagi gua tak puas hati.. (menangis A samad Said baca)

paan, meh jadi adik aku meh.. hahaha..

=o) said...

mamagojes- kalo dia call cakap wei gilo bangun sembahyang suboh takpe lah jugak, atlease ada suboh kat belakang.

takde motif nak marah balik, sebab dia mengajak kita ke jalan kebaikan,

ni tak, wei gilo bangun..!

sentap la ai. tengah pagi kot

momoi mee said...

haish....=.='

Mss Ieza said...

:hoho kasi bnuh jep itu olang XD

=o) said...

hoho..kejamnya miss ieza

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...