iklan

August 9, 2011

Hadiah Bulan Puasa

hye

Dear Bloggy -:

Arini termakbul gak niat nak memiliki Blackberry. Walaupun Model yang last year, namun tetap gak terasa bangga beli pakai duit sendiri, gigih kumpul sebulan, hahaha... niat nak beli last month lagi, disebabkan kegawatan ekonimi yang memudaratkan, last month gua sakit gigi, demam lagi, selesema lagi, so banyak pakai duit beli ubat, Ubat bukan murah gua total dekat Rm100 gak, pastu balik Kampung lagi tiket two way dah Rm100 pastu beli jajan dekat incik roomate yer lah konon balim kampung, takan tegamak nak balik tangan kosong..so beli jajan dah dekat Rm100. makan-makan dengan family gua lagi... Gua bukan jenis berkira, just nak bagi tahu reason gua tak dapat nak beli Blackberry last month.. 

This month kira bulan puasa, so tak banyak la sangat duit habis, so ada la bajet siket. Terus rembat Blackberry sebijik.. Model Curve 3G 9300 jer, tak mampo nak pakai Bold 3 lagi.. mebey after raya gua upgrade.. So comming up next Apple Iphone 4..... Then Nikon D90...

Nah chantek tak..?

Satu hari godek dah biasa dengan system dia.. takde lah sesusah yang member gua cakap tu.. So pasni kalo ada budak nak sentap sebab gua pakai BB dulu dari dia pegi meninggal la dekat awak, dulu saya nak tolong belikan awak cakap phone uh cam bodoh jer.. 

Ok lah cam riak plak beli phone pastu wat entry.. cam nak nenunjuk lak.. ekselly gua just eksited jer.. tasalah kan share hapines..!

So misi gua after raya camera Nikon D90 dan apple iphone 4 plak.. sila doa gua kaya cepat..!

1 comment :

fairuz said...

untunglahhhhhhh *jeles sbb tak dapat beli lagi kbai. HAHA

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...