iklan

August 21, 2011

Felling Hebat Merokok

Tadi member gua kuarkan statement tak berasas
Kata dia orang yang merokok ni orang kaya jer
orang yang tak merokok tu sebenarnya takder duit
sebab kalo ada duit mesti dia merokok

Gua sebagai penasihat kelab ibu-ibu mentetet badan
agak sentap dengan statement beliau..
Hello dik ahkak tak merokok bukan sebab tadak duit
bukan sebab ahkak kederk..
bukan sebab ahkak tak kaya
No no no no

Gaji ahkak pesen selisih dengan perdana menteri hokay
stakat Rokok Benson tu ahkak wat tabur lumpur depan umah jer
bukan tak mampo
bagi gua wat per nak membazir bakar duit
sedangkan bersederhana itu mulia amalannya

Lu nak isap rokok sampai kembang peparu pun tak ngaper
nak isap rokok sampai koma pun tak ngaper
tapi jangan kuar statement tak berasas
tak isap rokok sebab tak berduit

Gua bela 4 bijik enset
topup tak pernah kurang dari rm15
Gua tak berlagak pun cakap
orang pakai enset satu ni sebenarnya tak berduit
gua pakai 4 bijik kau hado..?
tak hado kan....???????
Kalau gua nak isap rokok tayah suruh
da lama gua isap
tapi nak tanya kaya sangat ke orang yang isap rokok ni..?
sehari kau bantai 2 kotak rm20
baik aku bantai pizza sampai boyot perut

Pastu time tadak duit mengelupor cari rokok
mula la nak meroyan sana sini
buat itu ini sumer tak kena
time tu gua nak gelak jer
hai orang kaya mana pegy duit juta-juta tu..???
alahai kesian pak kadok
yang di kejar tak dapat yang di kendong berciciran.
La la la la la la la la la la la la la

2 comments :

acikbuCUk... said...

erm betul tu ahkak..baik simpan wak g mekah...lgi bnyak pehela...huhuhuhuhuhuhu

=o) said...

bebetol tu yu oll... ta elok membazir

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...