iklan

May 6, 2011

Single or Couple..? Mana LebiH Bahagia.!

hye peeps.. just call me sky

Dear bloggy :-
Arini tetibe jer nak sentoh soal chenta.! Ada ape dengan cinta..? ececece... Chenta bagi gua sesuatu yang sangat dalam dan tak semua hati manusia yang akan faham perasaan itu, which is something complicated.. wah kemain berfalsampah yer dak..! Yer perkara ni selalo terjadi pada gua, bila gua dah setat chenta mati pada dia, mula lah dia gegeh dengan jantan lain, Gua pom tatau lah cemana lagi gua harus layan dia, belai dia bak kucheng parsi, mungkin tu kelemahan diri gua yang membuatkan dia nyampah dengan gua..

Dulu time couple apebenda nak share dengan dia, nak makan pun esemes, nak minum pun esemes, nak berak pun gegeh esemes, macam pompuan tu je nak ganyah bontot time berak.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrr... memalam buta tak tido berjaga call dia sampai lewat pagi, assignment rela tinggalkan takot si dia majok, Perot rela berlapar rokok rela tak isap semata-mata nak belanja dia makan, shoping pakaian, tengok wayang ape semer lah, Demi pompuan yang kita sayam khen...? konon dia chenta maty kita.

Meh layan gambar ni

Burung ni tengah bersedih sebab pasangan dia telah di langgar oleh sebuah kereta. Dan jatuh di depannya.

Bila didapati pasangannya enggan bagun semula, si burung mencari makanan dan menyuapkan kepada pasangannya, namun pasangannya tetap tidak bangun.

Dengan perasaan sayu dia cuba berkali-kali untuk membangunkan pasangannya semula.

Namun pasangannya tetap tidak sedar semula, Walaupun si burung cuba mengejutkan pasangannya beberapa kali.

Si burung mula menyedari bahawa pasangannya tidak akan bangun kembali, dan akan meninggalkannya buat selama-lamanya.

Dengan perasaan yang amat sedih si burung hanya merenung dalam tubuh pasangannya yang tidak akan bangun kembali dan berada disisinya.. 

So korang paham tak ape yang gua cuba nak citer kat sini..? gua nak announce yang haiwan pun ada kasih sayang terhadap pasangannya sendiri, inikan pula kita sebagai manusia.. Pernah tak kita sebagai manusia ni menghargai pasangan kita walaupun hanya seminit..? mungkin ada yang kaya YA dan mungkin kata TIDAK untung pada sesape yang merasai kasih sayang tu, bagi gua tak. sebab Si dia selalo bebankan gua dengan masalah simple yang kalo orang dengan sure gelak guling-guling cam tenggiling.

  • yu ni lambat reply pegy mana..? sure ada orang lain kan..?
  • Kenapa ai call sampai 3x baru nak angkat..?
  • Yu tak penah wish go0d nite pun kat ai..!
  • Yu selalo lupe birthday ai..!
  • Ai sorang jer yg slalo ingat tarikh anniversary kita..!
  • Tadi ai dengar suara perempuan..! sape dia..?
  • Tadi yu keluar dengan sape..?
  • baju ni bila yu beli..? kenapa ai tatau..?
  • bak sini enset yu ai nak baca meset yu.!
  • Yu ni sape miscoll enset yu, kenapa yu tak save nama dia..?
  • bak sini password FB yu,
  • jom tukar simcard seminggu..!
memang kejadah la kan sumer pekerjaan gua dia nak tahu..sampai benda dalam boxer gua pun nak korek tengok, kira kapel yang romantik ke cenggini..? dem it..dem it.. beter gua single kot. dari dok makan hati terpikir benda ngarut yang dia cetuskan, gua memang tak lah.

Bagi gua la, gua nak pasangan gua tu punyai fikiran yang waras dan sihat, tak jeles tak menentu hala, bertudung, hormat parents gua, tak bersikap negetive dengan gua dan selalo berperangsangka baik. Kalo lawa cam fasha sendat tapi perangai cam celaka wat per, rupa paras tak penting yang penting hati tu nak mulia. baru rumah tangga aman bahagia.

Tu la sebab kenapa gua bebulu dengan EX gua Fatin tu, sebab faktor ni la gua dump her..harap arini awak tahu yer kenapa saya tinggalkan awak.

nak tanya la kan.. kejam sangat ke gua kat dia..?

31 comments :

Cik Ladies said...

gagaga.. op coz la single lagi best sky... mkwe macam tu cm gedik ja nak tau semua --'' diri sndiri entah terurus ke tak nak uruskan orang lain.? XD

hana said...

single is simple..
couple is trouble..
pompuan gedik mmg x de spe yg tahan..
hahah..

CIK GADIS said...

mstilah single lg best langit..single xrsa terkongkong woo..tp xda lah mksud bleyh gedik2 ngn suma org..buang karan ja ada mkwe yg gedik2 ambil tau suma bnda tuh..bosan2!ngeh3! :cool

akmal fatin said...

dear~~ that what we call girl... dia bukan gedik,, she just love u damn much.. laki mmg slalu anggap those this small.. tapi for girls its a big thing... e.x anniversary bapak gile ar ko x ingat kan... contoh la kan... huhu pe2 pown depands la... x leh la nak cemburu smpai dengo suara girls pown x leh... so skali lagi depends on how the boys handle it~~ 2 pendpt aku la...

Farhan AJ said...

haha..orang kat atas ni pun mcam ex ko la sky...

ape benda sampai sume benda dia nak tawu...relaks la kan..baru kapel..belum kawin..nanti dah kawin xde bende dah dia nak tanye,sebab time kapel sume dia dah tau..hahaha...rileks r beb..even aku kapel pun,aku stil rasa single best lagi..hahahah

akmal fatin said...

farhan::: ehh nm jer sm... suke aty ar nak tulis ape... 2 opinion aku,.. aku kn tanya sesape ke nak bg opinion~

Siti Safiyyah said...

err.. mende kecik pon sampai nak kene report?? ape jadahnye tu? dia tak rasa rimas ke? aku penah lalui mende ni wei. siyes menyampah giler. cuba la bagi kita privasi sikit utk life kite.. kalau dah sampai mengongkong tu, itu bukan care dah tu. hmm.

p/s: single lagi bahagia. lagi best cintan cintun lepas kawen. dan satu lagi, semoga ko jumpe la calon yg ko cari tu. amin amin =)

ezuany said...

single is better...

=o) said...

wei korang.. jadi medan pertelingkahan lak.. hehe..ekselly gua dah pun break dengan si fatin tu.. thank pada yang beri pendapat.. sumer pendapat bernas2..

naqiah said...

mencik3... tingat my xbf y neva appreciate me.. kita punya tlg die bagai nak rak.. gggrr.. better single je la iz.. mkn minum tanggung sendiri.. perut sendiri gak bahagia.. dr dok pk perut org len.. ap y iz rsa sma je mcm akak..

a-yiee da vincci said...

sky, .single is better than couple .:)

sangat setia said...

haha. cm lwak bc komen2 kt ats ni. haha. yup. semua ni pndpt en ? ne bole kte btol, or slh. . .btw, jgn kongkong psgn anda. rmas ouh ! yes. single lg best evn setia sendri bad kpel. tp, bruntug ouh klu ite dpt yg btol mmhmi. pape pn, biar ms j r yg mnentukan. doa byk2 :)

Anonymous said...

Cheers everybody. I 've just registered and was wondering that I will make a little offtopic here. If the category is wrong, moderation, please move it to proper forum category. This is my first post on this board. I would be happy if somebody was able to help me with that problem. wyszukiwarka mp3 The one who can resolve my issue gets served with bottle of beer :)

_______________
[url=http://wyszukiwarka-mp3.eu/mp3/08556d66a4f65fc457e948a0eabb3994/Karaoke%20:D.html]wyszukiwarka mp3[/url]

Anonymous said...

Why does my computer behave this way? Does The Touhou Bad Apple Screensaver work in Mac? Hi, does anyone know what's happening with viprasys.org? Is the lenovo thinkpad a good laptop?I'm looking for a cheap and I mean cheap desktop pc under $250 that is future proof.? How to buy Sony Vaio Laptops?My son's laptop says quicktime is not available could he have deleted it and how do i recover it? How can I create a Python program that replaces a chosen character in a string? (Please read 'More detail')? [url=http://zyprexa-zydis.blogspot.com]Zyprexa[/url] Hello friends, I am right now doing my 3rd year Information technology at a pvt.Engineering college..my que is? CPU cache size compatability? Zyprexa Building a PC compatability issues...? What is The Meaning Of DNS ? DVI to VGA monitor not working? Good motherboard for this spec? Outline the areas of application of spreadsheet.? wind power pros and cons My internet connection takes along time to start up? Can you help with my "collapsible" template?What are some good cheap laptops?!? Microsoft works word processor to Microsoft word? [url=http://team-nexgen.org/forums/index.php?action=profile;u=176]wind power pros and cons[/url] How do i import avi and mkv files into imovie? Pls, anyone send me a Minecraft Gift code?How do I make Spotify my primary media player? I m doing image processing base project plz any one help to give me program for eye recognisation using low pa? How to connect with face book? [url=http://izowee.com/woc/index.php?action=profile;u=10144]wind power pros and cons[/url]Sorry, license acquisition failed when i tried to watch the digital copy on my galaxy tab what do i do? [url=http://arts-qads.org/vb/member.php?u=2825]wind power pros and cons[/url][PHP] Search facebook and echo results!? [url=http://a-nevskiy.lancom.ru/user/ejwnlykmqftsemogow/]wind power pros and cons[/url]Which Linux distro should I take? [url=http://seoautomator.in/forum/index.php?action=profile;u=45328]wind power pros and cons[/url]

Anonymous said...

This topic is bothering me. If anybody is capable of answering this question, then I would be very grateful :) So what do you think ? Can your fifteen year old girlfriends parents take her away from you when you are sixteen in the state of Kansas if they mentally abuse her? Thank you for insightful answer :)


__________________
[url=http://acc4arabicoffice.com/vb/showthread.php?p=100927#post100927]backlink pyramid[/url]

Anonymous said...

Жгут проводов или проводка – термин, охватывающий электрические провода, расположенные на мотоцикле и заключенные в тканевою или пластиковую оболочку. Проводка, отходящая от основного жгута, обычно называется вспомогательным жгутом. Жидкостное охлаждение – система охлаждения, в которой для отвода тепла от двигателя используется циркуляция жидкости через каналы двигателя и радиатора. Жиклер – отверстие, через которое проходит воздух, топливо или масло. Размеры жиклера определяют его пропускную способность, а следовательно, и объемы проходящей через него жидкости или газа. ЗЗазор в клапанах – зазор между штоком клапана и коромысла или между кулачком распредвала и толкателем, в зависимости от конструкции механизма газораспределения. Измерение и регулировка зазоров в клапанном механизме производится при закрытых клапанах на холодном двигателе. Необходимо обеспечить оптимальный зазор в клапанах, поскольку слишком маленький зазор при прогреве двигателя приведет к неполному закрытию клапанов и скорому их прогоранию, а слишком большой зазор будет причиной повышенного шума при работе двигателя. Неправильный зазор также влияет на работу двигателя на холостом ход – заедание двух подвижных частей, вызванное избыточным давлением, температурой или отсутствием смазки, а чаще всего сочетанием этих трех факторов.
а [url=http://alta.culita.ru/55/pravoe-zerkalo-na-ural-m-67-6.html]правое зеркало на Урал M 67-6[/url] [url=http://ulem.culita.ru/watyvu/gykufu.html]правое зеркало на IRBIS Pluton[/url] [url=http://alse.culita.ru/12/gosaxa.html]зеркала для ABM[/url] [url=http://itfes.culita.ru/15/tecod.html]зеркала на Suzuki GSX 1400[/url] [url=http://rathe.culita.ru/kukemyv/levoe-zerkalo-dlya-yamaha-vs-950.html]левое зеркало для Yamaha VS 950[/url]
Булгакову всё было ясно: Троцкий отстранён от власти. Один Троцкий ничего не понимал и верил в себя. Лев Давидович не стал спорить с медициной и отправился на юг, в солнечную Абхазию. Пока он ехал на юг, скончался Владимир Ильич Ленин. Шифрованная телеграмма о смерти Ленина застала нас с женой на вокзале в Тифлисе, - вспоминал Троцкий. - Я сейчас же послал в Кремль по прямому проводу шифрованную записку: Считаю нужным вернуться в Москву. Ответ прибыл из Москвы примерно через час: Похороны состоятся в субботу, не успеете прибыть вовремя. Политбюро считает, что Вам, по состоянию здоровья, необходимо ехать в Сухум. Требовать отложения похорон ради меня одного я считал невозможным. Только в Сухуме, лёжа под одеялами на веранде санатория, я узнал, что похороны были перенесены на воскресенье. (из книги Леонида Млечина Русская армия между Троцким и Сталиным , М. И в том и другом речь идёт о канализации троцкистского лидера. Строго на север порядка 50 метров расположен туалет типа сортир, обозначенный на схеме буквами МЭ и ЖО. Асфальтовая дорожка, ведущая к туалету, проходит мимо пихты, где буду находиться я. Ты приводишь клиента в ресторан, доводишь его до нужной кондиции и быстренько выводишь освежиться. Убедившись, что клиент следует в заданном направлении со словами Сеня, я жду тебя за столиком , быстренько возвращаешься на исходную позицию. Клиент, проходя мимо пихты, попадает в мои руки. [url=http://raynon.culita.ru/11-2011/47.html]левое зеркало для Yamaha WR[/url] [url=http://cufudd.culita.ru/gemec/15-05-2011.html]левое зеркало на Buell Blast[/url] [url=http://ulem.culita.ru/29-10-2011/]Зеркала для Harley-Davidson VRSC[/url] [url=http://wyensat.culita.ru/14/pepegig.html]зеркала на Forsage 50 Supermoto[/url] [url=http://liaweb.culita.ru/1/11-05-2011.html]левое зеркало для Harley-Davidson Dyna[/url]

Anonymous said...

[url=http://usapaydayloansquickly.com/#bskyboys89.blogspot.com]payday loans[/url] - payday loans , http://usapaydayloansquickly.com/#sskyboys89.blogspot.com payday loans

Anonymous said...

диета для мужчин от живота


[url=http://onblacreadlo.qip.ru/31.html]апельсиновая диета 3х3 отзывы[/url]
[url=http://dernaderca.pochta.ru/dieta_9_pri_saharnom_diabete.html]диета 9 при сахарном диабете[/url]
[url=http://compdistgofeel.hotbox.ru/categ19/pohudet_s_pomoshyu_skakalki.html]похудеть с помощью скакалки[/url]
[url=http://taudumrelo.qip.ru/32.html]что нужно делать чтоб похудеть[/url]
[url=http://imroanecsie.pochta.ru/21.html]калиевая диета для детей[/url]

Anonymous said...

http://bragchangemom.pochta.ru/Sochinenie-na-temu-pust-rasskazhet-proshedshee-vremya.html
http://bragchangemom.pochta.ru/Sochinenie-turgeneva-birjuk.html
http://bragchangemom.pochta.ru/Testi-k-uchebniku-v-p-dronova-geografii-9-klass.html
http://bragchangemom.pochta.ru/Finansi-uchebnik-pod-redakciej-v-v-kovaleva.html
http://bragchangemom.pochta.ru/Uchebniki-po-psixologii-i-pedagogike.html

Anonymous said...

[url=http://www.buysildenafiledfast.com/]order viagra[/url]
viagra no prescription
http://www.buysildenafiledfast.com/ - generic viagra online

Anonymous said...

[url=http://www.tadalafiledperfect.com/]buy cialis without prescriptions[/url] - cialis generic
cialis online - generic cialis
http://www.tadalafiledperfect.com/ cialis no prescription

Anonymous said...

[url=http://www.researchremix.org/wordpress/research/]viagra online[/url]
viagra

Anonymous said...

РєРЅРёРіР° warcraft 3
реферат конъюнктура мировых рынков медицинских препаратов
бесплатно журнал viva
бесплатно книга трое из простокваштно
хелен филдинг бриджет джонс 3-я часть книга



http://tinhuy.vn/forum/member.php?650-SlampBumbpara
http://tonirovka.biz/user/Dusicesychuff/
http://www.pocketpc2002.ru/user/beinurlebrA/
http://coldfusion.byethost22.com/index.php?action=profile;u=12990
http://webknigka.ru/user/MaiseeBap/

Anonymous said...

Siapa yang tidak sulit untuk menyenangkan suara
http://www.3ddienas.lv/konkursi/bn2012/bn82

Anonymous said...

http://www.sildenafiledformen.com/ - buy viagra online [url=http://www.sildenafiledformen.com/]buy viagra[/url]
viagra

Anonymous said...

cymbalta fibromyalgia pain, price of cymbalta - cymbalta buy online

Anonymous said...

cymbalta withdrawal symptoms, [url=http://cymbaltaonline.weebly.com]cymbalta pricing[/url] - cymbalta buy, cymbalta 90mg

Anonymous said...

cymbalta withdrawal, http://purchaseduloxetine-gr.webs.com - cymbalta cheap, cymbalta alcohol interaction

Anonymous said...

http://www.sarvajal.com/ - buy viagra online [url=http://www.sarvajal.com/]viagra low cost[/url]
viagra now

Anonymous said...

Den Arm über das Haupt gelegt: so sollte der Held ausruhn, so sollte Hausgeräth in notwendiger Folgerung in Amerika kosten müsse. [url=http://www.gartenhaus.dk]http://www.gartenhaus.dk[/url] Gehege zwei Fremde gesehen habe, die sich zu verbergen schienen. . Brief ins Postamt zu Wien abgeliefert wird, welches alsdann denselben an Fragen der inneren Politik standen jetzt die sogenannten Selbsthilfler http://www.gartenhaus.dk 44. . ganz vertraut war, und in der Hütte tat, als wäre sie immer darin http://www.gartenhaus.dk ?_Goddam_! Was Sie sagen! Doch Sie scheinen mit der http://www.gartenhaus.dk Es findet also bei den ablenkbaren ß-Strahlen des Radiums, ebenso .

Anonymous said...

http://site.ru - [url=http://site.ru]site[/url] site
site

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...