iklan

May 4, 2011

Seindah Kata Di Tepi longkang

Di tepi longkang itu, sendirian,
Aku mengenangkan nasib sendiri,
Mengenang kejahatan di masa silamku,
Mengenangkan kejahatan mereka terhadapku,
mengenangkan pemergian yang tak pulang,
Dan mengenangkan bermacam kenangan HINA..

Kata mereka "janganlah kau kenangankan apa yg berlaku semalam. Biarkan ia pergi. Kenangkanlah apa yang bakal berlaku esok dan seterusnya"

Kata Aku "kenanganku yang semalam banyak mengajarku tentang hidup yang realiti dan hidup yang palsu"

Kata mereka "kau sungguh hina tidak layak berada bersama kami, jijik, aku dengan sikap kau!! "

ahhh...!! tetibe jer rasa nak berak.. nati lah gua sambung balik.. tu pun kalo gua rajin..teeettt..

12min berlalu.................

ok..kemalasan menaip telah melanda..nak berjimba-jimba dekat the mines tengok wayang, makan2, kata bufday boy.. gua kuar sesowang jer.. huk huk huk.. tayah sesedih. keluar sorang tak sakit hati.. Alangkah best kalo cik kekasih still ada lagi..

Gua tatau motif taip entry ni.. (blog gua punya suka lah kan)

Bosan2 jom melukis

1 comment :

Cik Ladies said...

boleh plak smbung entry?? hihi

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...