iklan

May 5, 2011

Birthday Yang Terindah

Hye peeps..!

Dear bloggy :-
Semalam merupakan birthday gua yang ke beberapa tahun, tapi lebih tepat gua definasikan sebagai my weet sebenteen lah, kih kih kih..! Selalo nak tampak muda yu'oll.. bangun pepagi morning Cam besa dok baca birthday wishes dekat enset, dekat FB, dekat twitter, dengan kengkawan dan paling rare gua dapat birthday wishes dari member bloger gua yang paling buat gua tacing giler vavie Farhan AJ tengkiu der buat gua happy walaupom dakde orang nak selebrate macam mana cik kekasih buat kat gua..

Semalam bufday cam besa2 jer, no party. no cake. no prezent. But gua syukur lah sebab member comolot gua  sudi luangkan  masa dengan gua, teman makan, teman tengok wayang, Pastu belah malam nye dia ajak gua lepak at mamak stall.. Overnite jumpe memember, makan-makan sket. Smalam ladies nite tapi gua tak joint venture lah, malas lagipom gua kuar bershortpant je, mana lepas masok club.

Nah secebis memory semalam

Thanx to Scott sebab sudi layan kerenah gua yang ntah pape ni, sudi lepak dengan gua, Belanja gua makan semalam, Lu member gua paling rare gua penah kenal. Budak ni same jer perangai cam gua, "Lu layan gua elok, gua layan lu elok, gua tak touch lu, lu jangan touch gua, skali lu cuit gua lu sakit" silap orang la kalo nak main api en3x 

Bapak ensem JAMBU kan..| Wat muka comey lettew

Mummy call gua semalam, Suh balik selebrate bufday kat umah, lagipom skang ni cuti sems so ramai lah member gua leh joint venture, Tapi gua pospone sampai ujung bulan ni baru balik, Sedey2 nak jumpe mummy. Tak sabau nak tunggu present dari mummy dan daddy.. untung2 dapat samsung galaxy tab, sebab gua selalo citer kat mummy nak beli tu. 

Takde ape yang menarik

Ok lah, malas nak menaip. bukan ada orang baca pun,

4 comments :

naqiah said...

wahhh... paan pop la pasni!! hahaha

=o) said...

hehe.. k-pop ke hahaha?

Encik Suami said...

HEPI BELATED BESDAY.
SEMOGA DIPANJANGKAN USIA,DIMURAHKAN REZEKI,DIKURNIAKAN KESIHATAN YG BAIK.
GUNEKANLAH PERTAMBAHAN USIA NIE KEARAH KEBAIKAN.

Farhan AJ said...

hahah..ice pop la kak naqiah oi..haha..u r most welcome der..alah biasa je tu..wish biasa ajak..

wah samsung galaxy tab..hehe..kalau lappy aku buat masalah,aku guna menatang ni la update blog n fb..hahaha

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...