iklan

February 25, 2012

Selamat Hari Lahir Farhan Al-Jitrawi

Last year lu wish gua dalam blog lu
so hari ni gua pulak nak wish lu dalam blog gua.
"sanah helwah ya akhi Paan"
entah betol salah gua eja
but yang penting niat tu dah ada

layan dulu video ni



Nama dia Mohamad Farhan bin Shamsur
berasal dari Jitra Kedah
Ni blog dia Tinta Penaku
muka ensem boleh tahan (^^!)
gadis-gadis nano sila la follow blog dia
peramah orang nya

Kenapa gua buat entry pasal dia
sebab dia adalah sebahagian dari diri gua
sebab kebanyakan perilaku kami adalah sama
tabiat, perangai, perasaan, marah, semua sama
macam mana tahu sama.
huhu.. nak ke gua citer satu-satu..
geng-geng BCR pasti tahu

Nak wish ni.... Semoga adik (gua menaik menaip dengan kedaan loya nak muntah) sentiasa bahagia di samping mummy daddy terchinta.. semoga lulus ijazah, idop tanak taching2 kay, semoga adik dapat jodoh kawin dulu dari abang.. semoga tak kena tepung malam ni, semoga hari tua adik tahun ni lagi best dari last year.. nak claim hadiah tunggu abang gaji... (jap nak gi sinki muntah) 

jap yer aku google gambo kau

Muka cam da kawen walaupun dia masih lagi anak dara sunti.. ekekeke

ni jer aku mampo bagi kau..
walau tak seberapa



ok lah enjoy your meal



3 comments :

FYA PELANG! said...

:terharu okbai. haha. bajet jadi fj jap.

Anonymous said...

Video blog :
http://xaijo.com/land?new-ly.html
http://blog.erolove.in/?new-oh.html

Farhan AJ said...

wawawawawa...ko hampir bagi aku nangis la siot... ape wat surprise camni ni.lhehehehe...

thanks la sgt sky.. aku sendiri pun lupe besday sendiri.. nak kene fb gak ingatkan..haha

btw thanks sekali lagi, tengah terharu ni (walaupun baru bangun tido)

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...