iklan

June 1, 2011

Jom menternak Lemak Bersama Gua..!

Hye all..

Dear Bloggy :-

Hari yang agak mendamaikan gua 2.3 hari ni.. bukan ape dapat menternak lemak.. Wakakaka.. Member comolot gua ajak gua lepak at Garden The Excel Touch Cafe.. Ala yang restoran bajet ala2 ada moto harley davidson kat dalam tu.. mengelabah la yu oll nak snap2 atas moto.. meh layan gambor..

Ni la kerupa dia

Ok.. Meh nak citer makan ape kat sana..  Exselly gua lupa dah makan ape.. jap2 nak refresh memory lite2.. Gua oder nasi goreng garden special, dalam tu ada seafood dengan sos sweet sour pastu ada diced apple green dengan buah belimbing..pastu minum lak blue soda coktail dengan nestlo.. pastu hidangan sampingan gua oder kerabu mangga thai sama Chop soy yang sangat mengairahkan rasa dia.. di tambah dengan sup ekoQ yang uummmph... dengan teloQ dadar special sangatlah mengenyangkan perot chomel gua ni.. 

Ni lah yang gua cuba ceritakan tadi.

Sedap kot.. so gua nak saggest la kerang datang la makan kat sini. gua tadapat credit pom pomot tempat ni.. just nak share jep.. muehehehehe. meh gua nak tayang mee kari mabeles tahap gaban..

mee kari udang yang mabeles

hah..hah..hah.. tayah nak kecor-kecor bagai.. gua tahu ada yang leleh khen nak makan sama.. beli la nok. tak sampai sepuloh henget pom.. ok lah.. gua rasa takder dah kot nak tayang.. besok gua nak kuar makan lagi ngan member comolot gua.. papehal gua akan hapdate.. thehehehe....

2 comments :

Farhan AJ said...

:apa nape kebelakangan ni sume entry ko pasal menternak lemak :fuh

=o) said...

haha.. paan. dah tu asik makan je manjang.. cemana tak menternak lemak

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...