iklan

June 22, 2011

Wayang Time.. Nak tengok 3D ke Biasa..?

Hye all,

Dear bloggy :-

Rindoo pada bloggy, dah lama tak menghapdate.. 2,3 hari ni xtvt makan kian menjadi-jadi.. Hari cuti gua tatau nak merewang ke mana.. so banyak kan wat aktiviti amal kat Alamanda Putrajaya jer. Sebab gua ni penyokong Filem melayu.. (siyes-siyes jer) har har har...

Gua dari rumah dengan berbekalkan perot yang agak lapar.. perot dah giler meroyan dah mintak makan. siap berzapin lagi. konon la gua nak kurus mentekedarah Oat jer time breakfast.. Biasalah mat salleh mana makan nasi. (tapi dalam kepala dok terbayang nasi beriani gam jer)

Elok-elok sampai Alamanda gua bergegas beli nasi. Gua pegi dengan member gua, dia yang lapar ekselly bukan gua. har har har..

Seafood young Taufoo | Telor Bistik | Nasi goreng Chicken Wing | Nasi Goreng Kampung | Nestea Blackcurrant

Ok tak cara pemakanan gua..? Menjurus ke arah kelemakan.. warrrggghhh.... Tetibe lapar wat entry ni.. Lepas makan sepam dua, kami gi cari tiket wayang, Memula nak tengok citer kungfu panda 3D punyer. Tibe jer di kaunter, kemain cakap citer dah sold out.. berangin la beta, So decide nak tengok kungfu panda yang bukan 3D, pun dah sold out. dem..dem..dem... fakyu betol..

So after decide dengan member gua, kitaorang setuju tengok citer green lantern 3D punya. kira puas ati lah dapat gak tengok 3D walau bukan kungfu panda..(si beruang gemok) 

gegeh Snap dalam panggung

Citer tu Gua bagi 2 thumb up lah.. Siyes best.. comedy dan berani.. Ingat hari tu nak maraton wayang. pulun 4 cerita, disebabkan member comolot kena balik awal sebab mak mertua datang umah, terpaksa cancel..Tapi sebelom balik kitaorang makan kat mekdi pekena GCB memang mabeles lah. siyes gua tak tipu memang mabeles tahap dewa, pada sesaper yang tak leh makan GCB tu gua tumpang kesian pada kerang.. wakakaka..

GCB | coke | BBQ mc shacker

Agak heaven lah kan.. gua suka cheesy MC shacker sebenarnya, dah ada BBQ kedarah jer.. janji benda tu makan.. muehehehe.. Pastu sebelom balik gua ke kedai eskrim pekena Strawberry ice Berg.. peerrrgh... layan siyal rasa dia sedap nak mampos..
Amacam..? Lap la air liur tu please..!

Cukop la arini Gua citer pasal makan, Pasni nak kena beli mesen penimbang letak bawah katil. bangun pagi timbang dulu. baru bleh motivate diri sendiri untok bangun Joging pepagi morning.

3 comments :

cintatulip said...

lpaq :geram

sedapnya eskrem 2.. :terharu

kehidupan MisH dEbuB said...

waaaa.... jeles nyer... sedap jer stwbrry iceberg 2...=)

=o) said...

sedap jer.. meh la makan skali bersama kita menternak lemak..

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...