iklan

June 21, 2011

Mulut Mengunyah Hati Senang

hye all..

Dear Bloggy :-

Tajuk pun dah tahu kan, so entry ni pom gua nak ceritakan pasal makan lah.. huhuhu.. honestly Gua memang suka makan. menternak lemak yang dah memang sedia ada.. Pagi morning sesampai jer dekat tempat kerja, cuci mata dulu dekat kaunter air dengan seorang orang perempuan. Agak chantek la jugak. sempat gua snap2 pic dia wat tatapan modal dalam bilik air.. wakakaka..

Amoi licin oooi... amoi licin..

Ternyata peha dia mmg putih gebu.. Pastu pepagi lagi gua dah breakfast dengan sekuali nasi goreng chicken wing (little wook stall) agak sedap la jugak... terasa ayam dia.. haha.. persetan betol ayat ko sky.. dah nama chicken wing takan nak rasa kambing.. (yu'oll ai pun feeling nak jadi Maria Tengku Babr i Sabri hakey)

Little wook Stall | Chicken wing fried rice.

Korang tayah la nak wat muka kebulor, gua tahu dia memang sedap.. har har har.. Pastu sebelah petang ajak encik baby pegi makan dekat chicken rice Shop.. haha.. memang kejadah la makan ayam jer. Ekselly gua nak makan GCB from mekdi.. tapi time tu takde lagi GCB. so perlantak la makan chicken rice. Kami oder set #2 termasok air, fruit coktail dan pie tea. siyesly tak mengecewakan.

Last meet with Encik baby before dia transfer ke Nilai.

Ni last lepak dengan encik baby.. sebab pasni dah jarang sangat jumpe dia.. University pun dah nak bukak.. member2 comolot dekat tempat kerja pun dah banyak transfer ke tempat len. 3 ekor skali berenti. tinggal kan gua terkapai2 tepi taek tasek.. har har har.. 

Chicken satey | beef satey

Thanx god pada masa yang sama tuhan ganti derang ber 3 dengan Rafi.. kira best friend comolot gua zaman persekolahan. kenal kejap. pastu memasing pindah sekolah.. dah lama tak jumpe beliau.. ntah tetibe hari yang sama dia meset gua mintak kerja, kebetolan ada kerja kosong.. Ada la teman nak main geli-geli.. takde la nak gegeli sesorang pasni.. wakakakahak..

Tetibe mencangkung gambar ni.

Ahaha.. ni sebenarnya set makanan masa kitaorang gi karaoke.. satey kat atas tu member gua yang belanja. kitaorang seludup masok dalam bilik karaoke.. (feeling under water gettew) seludop2 bagai.. nyayi 3,4 lagu feeling bagai mariah carey yu'oll.. tutop periuk la retis2 kat mesia ni dengar sore kami.. nitis air mata siti Nurhaliza... ya gua akui dan terima sahaja kenyataan itu walau pahit untuk di telan.

Gua ngantok tahap dewa dah ni.. besok kerja full.. ape yang penting perot ku kelihatan comel sekarang. har har har..

Nota Kaki -
Encik Baby = Naim jambu.
Retis = Artis
Member comolot = bestfriend gua

So lepas ni jangan yang dok ada giler meroyan salah paham dengan gaya bahasa yang gua gunakan. Sesia mak bapak korang antar sekolah kalo cepat melatah dengan hanya sekali baca.. Hakey semua..!!

2 comments :

cintatulip said...

amboi iz.. cuci mata noh.. nak skit nasi goreng.. cm sedap

MamaGojes said...

tambah lagi 5 kilo... yeay !!!.. debab !!.. yeay.. debab!!!

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...