iklan

June 18, 2011

Over My Dead Body.!

salam semua...!

Dear Bloggy :-

rindoo giler pada bloggy ni, dah 5 hari tak bagi makan entry.. hari ni hari gua sentap sedunia.. sentap yang bagaimana tu.. ce citer..ce citer..??

(sambil berdendangkan lagu Tragedi oktober by = Awie)
huhuhu.. kemain, ingat sesenang ke gua nak dengar lagu melayu. bukan nak riak, gua memang tak dengar lagu melayu, tetambah yang jenis jiwang karat nak mampos.. Kenapa gua sentap..? ntah.. sebab gua rasa tersentap seketika.. Gua dalam mood demam sebenarnya ni.

Bila orang sakit di abaikan mula lah nak mencari kasih sayang. berjauhan dengan mummy terchenta. takde orang nak usap2 kepala dikala sakit. Tapi gua syukur sebab kengkawan tak henti-henti mesej tanya kabar, tanya dah sehat ke belom, dah makan ke.. Paling tacing ada member dari precint 9 sanggup naik bus ke precint 11 umah gua semata-mata nak hantarkan sizzling mee BBQ kesukaan gua. Thanx dear, kau memang baik, Lagi member yang baru kenal 3 hari tetiap malam call tanya kesihatan gua.. Mood full of love sikalang.
Tayah kao nak menggedic la sangat.

Giler Appreciate sangat every single thing u ve done to me. Gua ni nampak jer ganas 
 (wait2 ko ganas ke sky)

Ganas la jugak, walau tak berapa nak ganas.. Walau mulot celaka macam biawak, hahaha... Jangan lah menilai gua dari ape yang gua pakai, sebab peribadi manusia tak sama yang dilihat dari mata kasar.. tengok lah gua dengan mata hati kalo nak mengenali.. Tapi jenis mudah kesian kat orang, gua suke memberi pada orang yang memerlukan gua, tapi gua benci pada jenis yang suka meminta-minta.. Cukop pantang.


Dah jauh kelaut sebenarnya dari tajok asal ni. Takpe lah, memandangkan dah lama tak hapdate blog, apekata gua bundle kan semua entry-entry yang terbengkalai jadi satu.. 

Gua ngantok ni. kejadah nak menaip entry memalam buta. pekata gua sambung besok. so baca la yang mana patot malam ni.. benda kalo sedap di beri secara berterusan, orang akan muak so pekata gua suap siket2 jer. supaya reader gua tak bosan.. kah kah kah kah.. 

Nota kaki : sejak dua menjak ni asik mimpi gua jumpe sorang pompuan yang gua tak tahu menahu siapa nama dia. Dia selalu pandang gua dari jauh. Awak malam ni bg num phone eh.. untung2 saya mimpi jumpe awak kat jepun time pokok bungan sakura tengah berkembang. saya nak suap sushi kat awak bawah pokok sakura sambil bunga2 dia gugur atas kepala saya.. 

Sky kau memang suka berangan..!

4 comments :

[k]o{q}i[n] said...

dh la sky...tdo... kuat sangat berangan nye...

Mss Ieza said...

nmpak krtikal btl da nie XD

kehidupan MisH dEbuB said...

x sbr nk bce smbgan nyer lg...

Ameerul Ashraf said...

HAHAHA!
Get well Soon Bro :D

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...