iklan

July 9, 2011

Senyum Dan Menangis

hye all.

Dear Bloggy :-

Dah lama gua tak menghapdate blog.. Semenjak semer member comolot gua berpindah randah skang ni bagai takde warna dalam idop gua tok menaip cerita.. Siyes gua rasa sepi giler. gua dah takde tempat nak mengadu.. Gua ni jenis talkative.. kalo dapat jenis member pendiam gua pun turut diam je lah.. Kekadang gua ada gak wat lawak sipot bagi derang semer gelak. Tapi gua rasa cam bodoh jer, lawak yang tak membina cenggitu wat orang menyampah jer. Yer tak dinafikan sikap ego dan panas baran gua sukar dikawal. kekadang budak yang jaga kaunter air pun asik kena bahan jer ngan gua, sampaikan derang terasa nak lari je kalo nampak gua datang nak beli air.. haha.. who care la kan, dah korang bias giler layan kastemer so u deserve to get this la kan..

Lepas bercerai dengan cik kekasih ni, dunia gua makin sunyi.. ada gak berkali-kali cik kekasih mengkontet gua mintak rujuk balik.. nama pun gua ni jenis keras kepala ( kepala ape yer..? hahaha) so memang takk la kan nak terima dia balik.. cik fatin mebey kita leh jadi kawan, tapi bukan lagi cayang-cayang cam dedulu... Walaupun awak cakap awak hidop sampai sekarang pun kerana saya jer.. memang tak lah kan..!!

Satu lagi tabiat gua dengan memember. gua | kitaorang suka bergurau bodoh.. means main tarik2 rambot.. main pegang-pegang penis.. main pegang-pegang nipple.. share makan satu pinggan.. share air satu gelas.. kekadang gua panggil dia baby, sayang, buat aksi-aksi lucah it doesnt mean we are like that ok.. memang siyal la kan.. sebab we'oll dah rapat giler cam adik beradik.. so tayah la kerang dok label kami ni kapel sejenis, spesis gay ke haper.. Fakyu menatam korang..  Terutama si Amy BAPOK tu.. sory la nak kena mention nama lu kat sini..sebab lu memang siyal la kan.. gegeh dok mencanang sana sini.. weh ko tacing ke haper sebab tak dapat KONEK gua...? sebab lu nak terai gua.. gua tak layan lu...!! demyu..demyu.. tak teringin gua nak list lu dalam senarai krismas gua.. wahahaha...haiktuie..!! Sory lah kalo lu baca.. gua beter berterus terang dari gua dengar dari mulot orang.

Gua ni jenis open.. sape-sape pun gua kawan, lesbian ke, gay ke, bapok ke, pondan ke, pengkid ke, tomboi ke, khunsa ke, laki ke pompuan ke, slagi yu'oll tak menyentoh sensitiviti kehidupan gua.. Means dengan sape gua nak lepak, dengan saper gua nak comolot, dengan sape gua nak keluar beromen tayah amik port.. kita sama-sama ada kain.. so jaga la tepi kain sendiri.. yer dak.. Bukan gua tanak korang amik berat pasal gua.. amik berat pasal kawan-kawan tu bagos. malah satu tindakan yang mulia di sisi masyarakat.. tapi hal peribabi peribadi gua lu tak berhak nak tahu..

Kekadang bila kita terlalu mesra dengan member laki ni.. golongan songsang ni akan angap kita juga seperti mereka.. Lu takde otak ke..? sampai bebila pun lu dengan gua takan sama akeyh.. memang syial lah..

Ok stop sroty story pasal bapok2 ni.. wat tambah migrain gua jer.. Gua jenis member yang sudi tadah telinga dengan ape sahaja masalah member. dan makesure member gua akan senyum balik.. tu gua.. gua rela habis duit asal member tu jenis mengenang budi..

Kepada sesiapa yang tertacing baca entry ni.. pegy la mampos yer dak...! tak perlu kot gua nak jaga aty orang sedangkan orang lain pun tapenah skaly pun nak jaga aty gua..

Nota Kaki :- Gua ni bukan nya jenis manusia yang mudah melenting setiap kali orang cakap ape.. selagi boleh sabar kita sabar.. Gua juga tak menilai orang dari perkenalan pertama..Just bagi gua 1 hari jer gua dah boleh baca perangai dia.. Dan kita tak mungkin akan jumpe kawan yang perangai dia sama dengan kawan kita yang lain.. So selagi korang masih ada kawan yang baik dan boleh terima baik buruk korang, hargailah dia.. Sebab kita berkawan bukan kerana rupa dan harta. tapi kerana dia kawan kita..!

3 comments :

♥suNa husNa♥ said...

fyh marah gila..sabar2....^^

Hans said...

cool bro
lepas nih mesti Amy Bapok tak berani kacau ko dah
:-)

Keputusan Jom Main Teka - Teki

acikbuCUk... said...

memng kOt kna Amy bapOk tu...pdn muka...

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...