iklan

July 5, 2011

Hadiah Birthday Untuk Sky

hye all.

Dear Bloggy :-

Hari ni gua rasa down giler dalam idop. slalo kalo gua rasa down giler. gua akan mesej someone and tulis "i need someone to kill" haha sape2 yang agak rapat dengan gua, mesti tahu ayat ni.. Then 2 hari lepas sumer friend gua tak break skali dengan gua. masa break time masing-masing clash dengan jadual yang agak pack. so terpaksa break sesorang.. 


Tuhan tu mahal adil, dia tahu gua bosan break sesorang, so dia datangkan teman gua dari puchong. memang agak lama la jugak gua tak jumpe dengan dia, semenjak gua pindah ke KL.. memang dah season tahap kain burok dah tak jumpe dia.. 

(mood gedic)
Yu'oll lama tak jumpe kan..hahaha..sambil gelak sana sini.. gua pun bersuara, makin gedic kan yu'oll sekalang ni. dah ada laki ke...? haha..! dia jawab, nak berlaki lambat lagi. i'oll senang berskendel je sana sini. senang nak bergerak.. ada laki sesikit nak menyendeh jer keja. ingat keja i'oll nak melayan jonny dia 24 jam je.. penat tau kemot..
  (bebudak bawah umor tayah baca.. kang terlancap sendiri lak.. hahaha LUCAS)

Besar betol mesia ni kan. leh jumpe dia kat sini..tapi dia datang kejap jer. sebab nak beli mekap MAC memang kan dah cakap gedic tadi. nak pakai yang berjenama bagai.. Mampoih pi kat dia la kan. 

Yang paling rare dia still ingat lagi bufday gua..menyempat pulak dia wish dekat gua. sipa siap nyayi lagi.. nasib la tak di iringi okestra RTM jer.. seraaaaaaaaam meyh... tacing-tacing-tacing... mebey dia orang last yang wish bufday dekat gua memandangkan bufday gua bulan 5 lepas. Then gegeh ngajak gua ke famous Amous belikan gua cokelat.. sebab dia tahu gua suka makan cokelat..

Gua tayang plastik je aci tak..?

Tak cukop dengan tu dia belikan gua menda alah ni plak.. gua namakan dia bebear..sebab menda tu cute cam gua jer..ok..ok..ok.. stop felling perasan encik sky..

Dalam bebear tu ada kinder bueno. Syedap wooo

Pastu dapat toblerone.. dapat Camior Dark chocolate, dapat Daim. dapat pelok.. dapat cium.. hehehe...

Daim my peberet.. rasanya agak subur juga

Nak snap bebanyak pic pun dah habis gua telan time atas bus nak balik kerumah lagi.. Thanx ya sebab still ingat lagi bufday gua..Tapi camior dark chocolate less sugar gua makan last skali.. sebab yang tu paling sedap gegiler kot.. bagi gua cokelat gua tolak tepi nasi tau..berhantu sungguh budak sky dengan cokelat.. sebabtu da gemok.. nak salahkan nasi lak.. kih kih kih kih..

Thanx ya. gua tak dapat pape pun hadiah masa bufday.. memandangkan yu'oll orang pertama yang bagi gua hadiah tahun ni.. apekata gua belanja lu makan lolypop...? nak...? nak..? nak..?

Bila gua agak stress gua leh makan 3 papan cokelat in the same time.. sesape yang tak makan cokelat tu tayah la gegeh nak makan cokelat.. kan termuntah di tempat kejadian jenoh awok nak mengemop..ok lah.. tata. nak tido.. ngantok tahap dewa ni

2 comments :

cintatulip said...

coklat dapat menghilangkan tension!! suka coklat.. nyum2

acikbuCUk... said...

huhuhuhu....btol tu lau stress2 mkn cokelta manyak2...leh ilg stress tu...and ug conpemnya leh tmbah lemak..wakakakaa

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...