iklan

May 30, 2013

Awak... Kenapa Dingin Layan Saya..??

Dear bloggy........

Hye salam manis beserta madu buat semua
acaner rindoo uncle tak...?

Uncle tayah menggedic takdenya orang ingat kau wei..

Sampai hati u'olls kan.... hewhewhew
harini aktiviti menghabiskan duit bermula lagi
tadi member comolot uncle ajak jumpa
nak makan mekdanial mekdonal katanya..
ada beger baru iklan dalam talibesen
Uncle kalau bab-bab mekdonal ni pasrah je u'olls
malas gari cari gadoh dengan staff dia
Boleh CLICK SINI kalau nak tahu kenapa

Uncle call dia... cakap tunggu terus dalam mekdi tu
ye la cuaca pun panas kan

Berkepam dah Johnny dalam seluar

Karang dok lelama tengah panas cair pulak
Felling Michael Jackson lahai
pastu dia call uncle
"wei hodoh kau kat mana"
uncle respond "Aku kat dalam ni hai-wan"
Padahal dia bebetol depan mata uncle dah
karang aku terajang buah pinggang belah kanan tu
senak juga barangkali.

Tetibe dia buat muka seposen
Mintak kaki lettew
lainnya ya robbi
aku memati ingat mamat Kashmir mana tadi
rupanya engkau
Asal kau lain giler wei sekarang..?
Kelumpo sana air tak elok ke..?
rambut pun dah berubah color

BABI...BABI..BABI...
Uncle carut dalam hati
 
Memang menempah keranda dia punya menyindir tu.
bebetol derhaka budak ni
Aku sumpah jadi Talibesen 54"inci baru tahu kau.

Lepas makan barang sesuap dua
kami sesaja jalan cuci mata tengok hadek-hadek
tapi harini tak ramai sangat sebab bukan hari sabtu kan
pastu kami lalu dekat sebuah kedai hadiah
Park Way nama dia.
Uncle saje usha adik tu, buat muka ganas sikit.. 
Fuh..Fuh.. tahan nafas.. hahaha
tahu dia tunjuk ape...?

Fuck
Selekehnya ya robbi perangai.
 
Kalau tak fikir budak bawah umur
dah uncle Aqiqah ramai-ramai dia ni
 
Kedai Park way tu pindu  pintu dia sliding door
pintu cermin yang kena buka sendiri
tetibe KECEPOOK bunyi benda melanggar dinding
haha... setepek dik muka kau melekat dekat pintu kedai
kalau aku jadi kau, aku balik rumah tulis surat bunuh diri dah
comperm tak keluar rumah seminggu
MALU WEI... MALU.... hahaha

Ehsan Dari Lebai Google

Tu lah, lain kali jangan layan abang dengan dingin ye dik
abang ni berdaulat.. hahaha...
Dah la muka adik berminyak macam kuweh Karipap Sadin
jenuh ahkak kedai nak kena sental pakai sabun besok

P/S: Bukan semua orang tua macam uncle ni jahat yer dik, kadang kami ni suka tengok adik-adik bawah umur balik sekolah, sebab zaman kami sekolah dulu dah lepas, mungkin zaman kami dulu masa sebaya adik, kami lepak dekat sungai, mancing ikan, main guli, curi buah orang.. tapi budak zaman sekarang umur 13 tahun dah ada enset sendiri dah.. dah pandai upload pic duck face dekat facebook.. Kami dulu pakai public phone kalau nak bergayut dengan makwe-makwe..

Dan uncle rasa hadek-hadek zaman sekarang agak kureng hajar sikit.... budak Perempuan Tunjuk FUCK dekat uncle memang terok la rasanya... karang nak rogol pun takut kesian tak muat sebab pepet tu kecik sangat. Ishk... kan dah tercarut ni...

Ok la dik, semoga Boyfriend adik bukan lah seorang lelaki yang malang mendapatkan anda sebagai isteri... jangan nak Lady GAGA sangat yer... dia takpe retis, kau ada ape..? KUDIS...?



5 comments :

Farahin Izzati said...

haha, entri ni best weii !!!

ID said...

hai saya blgwalking sini tadi

done follow awk..
sudi2lah ke blog kite ye heee ;)

http://izyandiyana111.blogspot.com/

Prince of Noob said...

kalau perempuan tunjuk fuck memang nak makan tempeleng... btw done follow u - Noob

Bintang said...

haha. giler.. enjoy baca entry ni !!

Sky Boy said...

hehe.. do keep in sentoh kalau suka baca... hahahaha...

btw thanx pada yang sudi follow.
nanti saya follow balik yer

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...