iklan

May 27, 2013

Menternak Lemak Di Rumah Pengantin

Dear Bloggy...........

tepi...........tepi..........tepi........... uncle nak menulis ni..
1st nak ucap teng sebab sudi singgah..
pada yang baru follow tu thanx jugak sebab sudi follow
pada yang selalu singgah blog uncle tu teng jugak
pada yang baru kenal uncle hari ni, hye salam perkenalan..

chooooiii............. kemain buat intro..
felling cam retis je tetengahari cam ni..
well... bila di fikirkan balik bettei jugak kata member uncle semalam
dah 5 tahun uncle pakai template ni
usang kemain usia dia
dulu penah buat template tapi kena tegur kemain colorful cam dinding tadika KEMAS.
pastu tukar template itam
kena tegur macam blog gothic katanya
so uncle decide pakai yang sekarang ni
dah 5 tahun kot...

nak mendesign blog satu hal,
cam takde masa katanya
tapi tetap jugak uncle gigih nak tukar template
nanti la 2,3 hari time uncle kurang bizi nanti
dah lama tak menggodek photoshope

ada jugak nak buat segmen tambah folower
nak buat giveaway
nak baut buat review blog
tapi memandangkan blog ni cam ni je
takot takde yang nak join
biasalah blog lama, folower uncle yang dedulu tu semua dah stop menulis dah
jarang sangat tengok dorang hapdate blog
ada yang dah delete pun ado.
so tinggal hadek-hadek je dok baca

harini takde story sangat nak cerita
memandangkan baru balik dari pulau ni
uncle kena sunburn ni u'oll
gegeh pakai singlet berenang dengan duyung
kakakaka....

ok lah, uncle nak bagi makan kuceng, itik, bangau, rusa kat rumah ni
karang lambat bagi makan sentap pulak binatang ni
bukan tatau binatang ni kalau dah sentap
mengalahkan nak pujuk maria ozawa tido bersama
kakakaka... (celaka memang celaka)

ok la, hari ni pun ada 3 tempat kenduri lagi tak pergi
tengok diameter perut ni pun dah kian besar
pusat pun dah nak masuk kedalam dah ni..
kakakakakaka...
kena start diet ni u'olls
seluar uncle saiz 28 nanti naik 32
jenuh nak beli kain baju lain....

bye................. assalamualaikum tak jawab dosa kalau jawab sayang.

semalam ada reader kata, kenapa tak letak gambar, sebab diorang baca pasal entry semalam tu
diorang kata kalau jumpa area Kota Bharu tu boleh la jumpa.. kakakak
ni entry selamam kalau nak baca CLICK SINI


1 comment :

Tasbih Fatimah said...

memang btol2 mnternak lemak la ni. tkpe bg tembam skit.. :)

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...