iklan

May 29, 2013

2 Kali Tanya | Makcik Kenapa..?

Dear Bloggy.......

Hye salam manis buat semua...
3,4 hari ni kerja uncle menternak lemak je
dah mula risau kain baju semua katat ketat

Uncle punya sembang pung pang pung pang nak tukar template kan
tapi dah hari ke 3 tak tukar jugak
bukan senang wei nak main tukar cenggitu je
makan masa jugak
karang buat template hitam legam kena kutuk pulak
buat blog kaler pinky nanti kena serang dengan hadek-hadek
Dah la yang request dekat FB tu semua budak-dudak sekolah je
tengok umur around 16-17 tahun
bawah umur lagi hadek
mana dapat FB uncle pun tatau.

Tadi bertandang ke rumah makcik uncle
area dedekat rumah la juagk jugak
sampai je depan rumah terus bagi salam..
tengok takde orang keluar
pastu pergi ketuk pintu
dari luar kedengaran bunyi talibesen
berkahak lah uncle ni dok salam, salam, salam depan rumah dia

Tetibe tanya orang dalam rumah tu nak jual ape..?
Ni saya la Mak Teh
Cuba tanya orang tu nak jual pe..?
Ni saya la Mak teh

Pintu pun terbukak...
"Hoh keno ko demo, ingat ko sapo"

SEDIH.... anak sedara sendiri tak kenal

Mencik.......mencik.......
boleh dia kata ingat pakistan jual kapet tadi
huh...............

Dia kata ape tau tadi
dah lama tak nengok encle
so tak cam la siapa
lagi uncle rambut panjang sekarang
pastu dia cakap uncle lagi kurus dari dulu
sebab tu tak cam... heh.. alasan la neh nak ngelat tadi

ingat nak buat :muka pipi kembung
: duck face
: Natural beauty ok
(siap statement kita tak ensem)
macam nak pijak je bebudak facebook zaman la ni
 
tapayah nak bergwiyomi sabgat sangat lah
pondan-pondan kat luar sana pun tak buat gwiyomi
takot youtube tak laku nanti katanya.
hahahaha... (statement mintak kaki)

kali ni uncle bercuti lama siket koy kowt
sebab nak siapkan lesen memandu yang tak sudah-sudah tu
then nak pesan lah pada yang cakap uncle kena buang kerja tu
nah aku hailaite kasi terang
"aku berhenti kerja bukan kena buang"
betolkan balik statement anda harap maklong

boleh tak untuk satu hari orang tak kacau uncle
bagi uncle hiduop dengan aman damai
jangan bagi uncle masalah
kenapa yu'olls suka sibok hal orang..?
jahat-jahat mulot uncle ni,
takdenye uncle nak mengutuk engkau

tadi anak Mak Teh tanya kenapa uncle tak potong rambut
dah la muka tu macam perempuan
kulit mengalah anak dara
karang bertukar jantina pulak..

haish.... dak Siti ni aku rogol karang tak besalah pulak
kata Siti kalau potong rambut tu mesti ensem
Siti pun suka tengok
nampak tak kat situ..?
Dak Siti ni nak mancing ke ape..?
dah la pakai umpan getah selipar jepun
mana la uncle nak makan..
binawe.. har har har

Nak mancing macam ni Siti wei...
Photo Taken : Mei 2011
GPS Coordinate : 100 203 1 7 (Lundang paku)
nak datang boleh GPS kat sini
kakakakaka

Nota Kaki :"Hoh keno ko demo, ingat ko sapo"
maksud dia "lah awak rupanya, ingatkan siapa"

1 comment :

Bintang said...

haha.. sabor je la uncle oii.. :D

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...