iklan

December 10, 2011

KAWAN : Kerana kau adalah sahabat aku

Hye bloggy...
Hari ni gua rasa nak buat entry sedih sket
mebey tak kelakar kot
or mebey kelakar kot bg orang cam gua ni
sebab nak wat entry tacing bagai ni..
eh.. sat cam keling plak gua taip..
sebab gua malas nak delete so gua biar je orang baca..

Gua ni sejenis manusia yang agak caring jugak
once seseorang tu da jadik member gua
gua sure caring dia cam adik bedarik beradik

ok rilek jap..
sob sob sob 
sambil lap air mata atas keboard...
ekselly tak nangews pown,
tengah nolong mak motong bawang
muehehehe..

Seramai-ramai umat manusia
tak semua cepat serasi dengan gua
walau mulot gua ni agak bising
slalo wat orang gelak ketawa
ada member gelak sampai tercirit
tapi takde sorang pun penah buat gua gembira
cemana gua buat dia.
tapi dalam sorang dua,
ada gak member gua yang slalo caring gua
dok sememeh menggedic
call tetiap malam.
mesej pepagi morning
dia kekadang buat gua rasa happy
walaupun tidaklah sehappy sampai nak melompat menari-nari


Time cuti gua slalo lepak kedai mamak sensorang
gua amik sit paling hujung
bawak lappy
oder tembikai laici
roti bakar sepinggan dua
gua dok perati je gelagat manusia
best kan dorang ada member
boleh bertepuk tampar
gelak sampai kehujung dunia
cam takde masalah yang menimpa mereka...
dalam hati gua kadang gua sedih
Dulu gua ada gak sorang member cam tu
kenal dari zaman sekolah lagi
dari gua yang buta iT
dia ajar gua sampai gua tahu serba serbi
gua happy bila dapat lepak reramai
mengumpat orang sana sini
dia banyak idea
dia selalo buat gua gembira

masuk ni dah 2x raya puasa
dia langsung tak mau cakap dengan gua
gua hantar mesej tak balas
gua tatau ape salah gua
kadang nak jer gua gi rumah dia dan tanya
KENAPA.....???

kalo gua pernah buat salah gua nak mintak maaf
gua nak tahu satu je
kenapa tetibe dia benci gua


Wah cam panjang plak gua karang
kan tak pepasal ada orang nak adaptasi dari blog ke movie
cam"OMBAK RINDU" tu
hahaha....

Acap (Ashraf rahman)
aku siap hailite lagi name ko kaler biru
kalo ko baca blog aku sila tampil beri keterangan hokay
ke ko malu sebab ko nak ngorat sepupu aku si ayumi tu
jangan lupa farah adilah sedang menunggu
kalo ko reply mesej aku sepatah pun dah happy giler.
hahaha gila ko sky
buat statement mintak kena bakar bulu ketiak betol..
hahaha.. dulik haper aku.. mak tak goyang nyah..

gua tepek pic dia sekeping baru real yer dak...???

walaupun pic ni dah season.. zaman kau sunat tak kering kulit lagi. tapi ni la kau yang aku kenal dulu..

3 comments :

cikshahida said...

alololo muchuk2 npe nih, chill hokay.i nmpk u hepi giler baban je skang hope btol2 hepi la ye ;))

=o) said...

kak shida... bukan ape.. sambil dok godek2 lappy terjumpe pic lama...

cikshahida said...

ahaks, untungla org tngah bhagia skrang kan.kbai

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...