iklan

November 26, 2010

Gua Dah Bercerai

1. Balik kampong memang sangat mengujakan terutama kalo dapat jumpe skendel lama @ comolot geng. sangat lah gojes gua rasakan. Bukan ape da lama gua tak balik kampong. OK. balik kampong lak tetibe jugak bakal bini gua mintak putus cam celaka jer. Nak jer gua siku-siku buah pinggang sebelah kanan dia. Ajak gua kuar makan pastu bawak bakal balak baru.. kononnya nak mintak maap sgala bagai pastu nak kenalkan lah gua ngan bakal balak dia.. WATDEFUX kan. tak lucu la weh.. ko ingat gua tak tacing ke wat lawak bodo pesen gitu.. sentap tau jiwa mak walau mak ni jantan. (jantan ke..? hahaha) gua ingat kan lu la bakal bini gua dunia akhirat. (wah kemain) rupanya hujan di tengah hari.
2. Ok la.janji bakal balak lu tak ensem cam gua. Siyes gua memang lagik ensem jauh dri Balak lu. Giler punye pompuan, nak cari bia la lagik STARS dari gua. Tak bangga ke dapat balak ensem cam gua ni nak pi carik yg lain gak. Mata gua biru ok. mata dia itam.. dem..dem..
Ni time gua kuar ngan member comolot gua.
3. Lupe lak gua nak snap pic bakal madu gua tue. Bak kata mummy gua, rilek la pompuan bukan sorang. Mana tahu nak dapat yg cantik lagik kaya. (automatik gua terpikir bila gua nak kaya ni..!!) Lepas ni mebey gua akan banyak kan masa gua bersama fatin (ex gf gua) nati kita tweet2 sama2 kay. Kita bleh comolot cam dedulu. leh romen2 dalam panggung lagik."kita romen sampai putus tali BRA cakap kak geli2 " CEKEDOUT here MIS geli2 gua memang suka baca belog beliau. untuk mendapat inspirasi tok gua romen2 ngan bakal bini gua sok.
4. Gua rasa tayah kot nak tempek pic pompuan tu kat sini. kan tak pepasal masok metro besok. (No komeng) kata ahkak Citi Nur Halija.Oleh itu gua nak ishtiharkan gua ngan fatin kapel balik.WATDEFUX gua citer kat blog.punya suke lah.Hahaha.. Oleh itu gua perkenalkan Fatin gua
Agak Kachak kan beliau. Tetet dia gebu dowh. haha

4 comments :

Arafara N'Din said...

hahha..der,xsempat aku mencarot tgk wasiat ko da bgthu siap2 kt ats tuh,btw,cool giler lu brader..hahah..nice blog,blog lu,cara lu,wa suke...ecehhh..

=o) said...

arafa- thanx btw. blog gua ni sunyi jer.. ramai silence reader. dorang jarang nak komen2

=o) said...

arafa- thanx btw. blog gua ni sunyi jer.. ramai silence reader. dorang jarang nak komen2

.:w@N!3z@:. said...

comey bekas bini kamu...tpi sayangnye perangai sungguh tidak comey...huhuhu...bersabar la yek... i folo u...saje nk meramaikan...kalo rajin folo le saye plak... wanieza1902.blogspot.com

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...