iklan

August 20, 2009

HappY BiRThdaY..!!

hari ni penat gileer lah.. hari bz ako sedunia... mana tak nyer 2 bijik cake i ve to make less then 5 hour... hahahah mati gue..pape hal pom ako berjaya gak arr siapkan sblom party tu mula... aku wat 2 bijik cake arini, cake fruite flant nan blueberry cheese cake...HUUURRMM.. tasabar rasa nak potong nanti..aku pom da lama tak mam cake takot gemok,





walaupom ta chantik hasil yang aku dapat, tp da cukop puas ati arr wat cake 1st time jadi cam ni..tapi sayang sepupu aku yang lagi sekor ni tade kart umah lak.. so melepas arr ko nak mam cake yang ako buat.. hahaaaaa akey ahh ako nak gi celebrate birthday ni dulu.. ada satey, moktail, pudding, and one of ma fav bake macaroni .. yuum2x aku makan dulu yee


pape hal LAYAAN je

2 comments :

eKyN said...

ush..wat sndiri??
caya r..hoho coz sy pon xreti wat cake sgt ni
cantik lak tu. jeles tul..huhu
amek kos kulinary art ke..

=o) said...

takde lah... dulu penah belajar hotel management.. so pndai la siket2... skang sambong medic

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...