iklan

August 20, 2009

sMs..! boLeH caYe kE..?


ni la hasil aku keboringan petang tadi... tercipta la karya seni aku yang indah tapi ta seberapa ni..lepas je aku siap edit pict ni.

tetibe je enset aku bunyik..( lagu ringtone spongebob squarepant) aku pom amik enset then bukak inbox..meset nyer berbunyik begini

"TAWARAN HEBAT..! PERCUMA RM30 KREDIT APABILA TAMBAH NILAI, MIN RM10 DLM 1 TRANKSAKSI DARI 20-25/08/09..TERIMA RM30 SELEWATNYA 26/08/09. NIKMATI NILAI HEBAT DR HOTLINK! (2063C5)"

aku pom kompius nak caye ke tak..!! then dapat lagi 1 meset

"TAHNIAH NOMBOR ANDA ADALAH SALAH SEORANG PEMENANG BERTUAH KAMI YANG KE 888 ANDA TELAH MEMENANGI SEBUAH TV FLAT SCREEN 32 INCI, SERTA ANDA JUGA BERPELUANG MEMENANGI SEBUAH i-PHONE 3G APPLE, SILA BALAS SMS INI UNTUK PENGESAHAN"

gua ape lagi hangin arr...gua reply cam ni je...

W.T.F man.. f**k ur mother a**hole..and suck ur own p*n*s and f**k ur own d*ck..(sory carot siket)

mesti bebengang je dowang tu kan..banyak la sangat penipuan yang melanda negara mesia skang ni kan..lepas tu aku angkat kaki gi umah Alieya yang berada tak jauh dari rumah ako..kira2 beberapa meter saje..





10 comments :

shah_ariel said...

hype...karya seni kat atas tu sedap dah..tetibe je..kat bawah mencarut plak..haha..but nice blog..keep in touch

=o) said...

ur welcome nice man... bukan pe bengang je ngan penipuan SMS ni

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu lepak kat blog gua.Rilek rilek.

Chow.

=o) said...

ok bro.. nati gua sampai ok..jangan lupe folow blog gua yerr

-N e Y r A- said...

sms dr hotlink tu leh caya kot. i slalu jek dpt. elok jek dpr kedit free. ;)

=o) said...

yeah..? tapi noe a day its hard to believe sort of sms like that

A C E said...

haha,,, kalau aku msj mcm tu,, belum bca abis aku dh delete,,, skit gak lar ati

=o) said...

hahah tau pom.. kalo ada la yg tertipu org tu mmg da sengal tahap gaban daa..

F I T said...

sms hotlink n maxis tu btul a..memang dapat pn...stakat kedit RM5-10 memang diorang kasi..janji kena topap dulu..stakat ni paling banyak aku dpt 9 ringgit..tapi kena topap 30 a..kalu msg yg dapat adiah or wit tu memang putar alam a...manada skang dapat brg mahal2 free..ni indon a punca kuasa dua nya hehehe

=o) said...

sakai tol kan indon neh.. patot bunuh je kan..?

datang merempat kat negara mesia ni.. wat taik plak

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...