iklan

June 16, 2010

kisah silam (tayah bc ni entry ngada-ngada)

semalam tengah aku ngan housemate aku dok flashback time zaman2 sekolah menengah dulu..tetibe je ati aku teringat kan adiela.dia bekas Girlprent aku zaman sekolah dulu..skang ni aku lost kontet ngan dia..kalo sape2 terjumpe beliau sila-sila lah mengkontet saya yer..hahahaa..aku clash ngan adiela sebab sepupu aku yg bapak bodoh bangang nak mampos..tp aku tetap sabar sebab aku pikir time tu sepupu aku tu masih kekanak lg.. jadi sampai la sekarang aku membujang..kekadang ada la jugak makcik2 cleaner nak ngowat aku..tp gua tak layan lah.. tp kalo makcik cleaner tu bawak VIOS ke takpe la jugak.. haha..sekarang gua nak bukak lelongan hati...sape berkenan kat aku sila emailkan biodata anda..kehkehkeh..pada fatin gua nak mintak maap di atas kelongkanan mulot gua berkongsi nasihat sehingga kasih yg lu bina ngan gua selama 5tahun putus cam tu jer..di sebabkan kegedikan dan kesotongan yu membuatkan i meluat couple ngan yu..skang gua kat tempat baru, nak bina idop baru, nak cari skandel baru, panjang kata sumer barulah..tp dalam hati aku cuma ada satu wanita jer yg selama ini aku suka..(jully huan her) disebabkan perbezaan agama, aku terpaksa biar dia dengan idop baru dia dengan calvin ong. JULLY I WISH U COULD KNOW HOW MUCH I LOVE YOU


dah..dah.. sekian saje yer..


P/S:tahukah anda seluar dalam termahal di dunia pernah di pakai oleh jeniper lopes..

2 comments :

senandung semalam said...

wahhhh..
cnta mati ko kt die....

=o) said...

yup..mesti lah

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...