iklan

July 18, 2010

Kontest Hanis dan Mira terlambat pergi Exam

“gua kunci cerita ini”
Antara hendak mandi dengan tanak bermain di fikiran mira.Mira tengok hanie masih lagi terbongkang atas kati dengan skirt pepel terselak paras peha..tengok jam dekat enset 3310 da 8.01am..Dengan perasaan yang mengelabah puyuh mira mencapai baju dalamnya yang di sangkut belakang pintu,lalu memakainya dengan rakus, rexona women di calitnya di celah ketiak yang baunya da ala2 keju Philadelphia..Mira meneguk kopi sejuk 3in1 yang saki baki gegeh pulun study semalam.setelah selesai Mira mengejutkan hanie yang masih lagi terbuai mimpi geli-geli bersama encik kekasih.
“HOI GILER DA PUKUL 8.05am da ni”
ko nak repeat paper Prof Wan ke..? felling nak dapat dekan sems ni makan hati jer lah..
mira da bercadang nak memandu basikal ke dewan peperiksaan pinjam basikal dari Pusat Sukan kejap. memandangkan hostel mereka bersebelahan dengan Pusat Sukan dan Pejabat Pentadbiran (dimana semua kertas peperiksaan di simpan disitu.).so kalo memandu basikal paling koman 4min da sampai kalo ikot jalan pintas belakang bukit tension. (bukit ni selalo jadi tumpuan student2 yang da giler meroyan melepaskan tekanan) dalam kelam kabot sempat gak mira mencalitkan lip gloss nivea kat bibir gebu munggilnya yang ala2 liyana jasmay.. (wah..! kelas ko nyah)
dengan sepantas biawak kudung hanis bangun dan tukar baju, setelah semua selesai mereka pom keluar dari bilik.
kata Hanis “WEI GILER KO NAK GI EXAM PAKAI CAM NI KE..? ”
Mira- siket punya lawa baju aku ko nak komplen2
Hanis- Nak pakai baju dalam ke..? da la rembat yang aku punya belakang pintu.
(DALAM KELAM KABUT TADI MIRA DA TERLUPA NAK PAKAI BAJU KURUNG)
mira terkedu seketika pergolakan jiwa berlaku antara malu dan nak tergelak guling-guling macam tenggiling.dengan perasaan tersipu-sipu malu dengan pipi yang merah kemerahan ala2 pipi Jeniper Lopes dia masok kedalam bilik..Tengok jam da pukul 8.08am da tasempat nak masok dewan.. nak tanak hanis MENGESEMES (sms) Prof Wan..
MSG:
Prof, hanis dan mira tak dapat hadir exam harini coz kami berdua cirit birit tersalah makan.kami termakan roti kering yang da expired.TQ
tanpa berfikir panjang mira dan hanis menyambung tidonya kembali.
tetiba enset 3310 mira meroyan berbunyi.meset dari ketua kelas.
“Mira dan Hanis exam kita ditunda sabtu ni sebab Prof Wan masok ospital berdarah hidung.tadi masa Prof lalu nak amik paper exam dia ternampak dugong betina pakai baju dalam belang2 depan asrama perempuan..harap korang berhati-hati la yer”
MIRA- @#!$%^&* (demn tu aku lah tadi keluh hati mira)

2 comments :

fndrocka said...

terima kasih kerana menyertai Kontest Hanis & Mira..bermula malam esok barulah proses penjurian bermula.

=o) said...

thanx fndrocka... harap2 menang

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...