iklan

May 11, 2014

Sanah Helwah Ya Akhi

Assalamualaikum...

hye salam manis buat semua...

reader uncle apa hkabar..? hope korang semua sihatlah.. yang mana sedang sakit tu, makan lah ubat biar cepat sembuh...

bulan mei ni ramai juga yang berkongsi bulan kelahiran yang sama kan...

ehh cam novel melayu pulak kalau menulis cenggini, cam tak best jer menaip.. kah..kah

actually birthday uncle baru je lepas beberapa hari yang lalu, dan tak celebrate sangat pun, sebab uncle tetiba sakit on my birthday, ni jer baru sembuh siket.. pada uncle sambutan tu tak penting sangat pun, cuma ingatan kita pada tarikh penting seseorang tu yang sangad bermakna dan membuatkan dia rasa dihargai..
hari ni uncle bukan nak cerita pasal birthday uncle yang dah lepas tu, tapi birthday abang uncle yang sorang ni... 10 mei semalam birthday dia, tengok semua orang dah wish dekat dia tadi, tinggal uncle sorang jer belom lagi, memula ingat nak tulis jer dekat wall facebook dia, tapi cam biasa sangat dah orang buat, so uncle wish kat dalam blog ni, jadi semua manusia kat atas muka bumi ni tahu  semalam birthday dia, kah..kah..kah.. gittew kau.....

so dikesempatan ini "cam hari raya pulak kan" haha uncle nak ucapkan selamat hari lahir buat brotherhood uncle Anas Hilmi semoga terus berjaya in your life, with your wife and son... jadi anak yang soleh pada maa dan abah. jadi suami yang bertanggungjawab  dan lain-lain lagi... (macam karangan bahasa melayu) keh keh keh

sini uncle belanja gambar dia setepek kasi semua orang kenal.


i hope your married till jannah ya bro



nak kek kena balik KB lah yer... tu pun kalau nak makan hokkaido cheese tu.. 



before uncle end up my story, nak cakap terima kasih sebab selalu bagi pendapat, nasihat, pada uncle yang nakal ni... kalau tak uncle ni mesti dah terbabas jauh, keep calm and always support me

"Hadiah hari jadi ni nilai dia bukan terletak pada mahalnya hadiah yang kita dapat, tapi terletak pada ingatan yang kita semat"

3 comments :

ANAS HILMI said...

Waa..ase nk nangis wa skng ni..this da best wish i ever had bro..lu mmg kreatif la..thanks n thanks a lot bro..lov u brotherhood..

ANAS HILMI said...

WAAA...ase nk nangis baca lu punya blog ni bro..this da best wish i ever had.. Thanks n thanks a lot bro.. Lu mmg kreatif la bro.. Wa ase dihargai sgt.. Love u my brotherhood..

ANAS HILMI said...

Mcm mna nk claim my cake tu bro..cm best je tgk nya..first time ni da seabad umo ku xpenah ada kek cm gitu org bg present on my birthday taw..huhu

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...