iklan

June 15, 2013

Biji Mata Bersepah

Dear Bloggy

Salam manis buat semua...
masuk ni dah 5x taip 5x padam
actually takde benda nak story untuk kebelakangan ini
so sekarang ni alang-alang dah buka balik draft sila lah gigih menulis.

krik...krik....krik...krik...
(bunyi cengkerik ni)
boleh imejin tak..?

See i told you otak kering dah ni

15 minit dah berlalu ni
baik uncle sambung balik main Candy crush Saga
ohh teringat sesuatu
tadi adik rambut rambutan bagi uncle buku yang rare punya
nanti uncle upload picture dia
biasalah dedua bizi tak sempat nak bergambar katanya.
nanti uncle buat special entry pasal adik rambut rambutan
dengan beberapa buku dia tu
so buku Kancil Man, Orang Hodoh Cantik, Cewah, Kuala Lumpur Aku Datang
dah berada di tangan
cuma uncle tak berpeluang nak mencuri masa

Ok lah wei, nak tido ni
dah pukul 4.25am
rabak pulak mata uncle nanti
karang lambat lelap ni terganggu pulak tidur uncle yang berkualiti

1 comment :

Shaqir Ir Manz said...

ala, lek la... takyah tidur terus.... keh3....

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...