iklan

July 21, 2012

Harapan Ramadhan

dear bloggy......
Esok dah start puasa dah
rasa kejap gila jer kan
rasa baru cam semalam kita puasa,
tahun ni Ramadhan datang lagi.

Tahun ni skali lagi berpuasa jauh dengan family
so dah jauh ni takde la orang nak kejutkan sahur
nak sediakan makanan bukak puasa
nak sediakan makanan sahur
so everything kena buat sendiri

Last year nak kata best puasa boleh la jugak
ada member-member
tapi uncle selalo makan sensorang jer time berbuka
uncle memang takde kawan
uncle harap tahun ni ada la different dia

tahun ni uncle satu family tema biru
bukan biru "UMNO" ok
biru yang lembut sket
tahun ni memacam nak beli
paling tak dapat nak beli enset baru la
SAMSUNG GALAXY NOTE
sebab asal nak beli je mesti ada musibah yang jadi
mungkin allah nak bagi yang lagi bagus untuk diri uncle

Bulan ni uncle tak bagi lagi duit gaji kat mummy dan daddy
besok kalo sempat uncle transfer lah..

isykkk.. takde mood i nak menaip.
ok lah

ku mengharap kan ramadhan kali uni penuh makna agar dapat ku lalui dengan sempurna.
Sape bosan boley Play

2 comments :

Anonymous said...

tuummm sanee bommm siniee,,,ape bende bebunyi tooo,,

buke tingkap,,ehhII,,,,
ade budak maen mercun..pandang kiri, ape bende di pikul atas bahu uncle isaac josh iswen tu,dah la besar panjang,,,,la meriam upenye,,,hmmm,,,terpandang calender ari ni,,21.07.2012...yallah da puase rupe..bermakne raye dah dekat,,huahuahuahua...

=o) said...

thanx mat romeo,

komen yang anda berikan buatkan uncle tergelak ta dapat tido lah

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...