iklan

July 15, 2012

Cuba Teka Umur Uncle Berapa..??

Salam,
Hye bloggy...........
pada yang tengah membaca tu 
uncle nak ucapkan berbillion terima kasih sebab sudi gak datang baca 
blog usang yang bersawang ni.
blog uncle yang tak femes cam cik epal, ben , hamzahian, apih elnino dan sebagainya
tapi cukop sekadar ada silence reader,

harini uncle bukan nye nak hapdate sapal pasal derang
cuma mukadimah untuk reader-reader uncle malam ni
entry kali ni bukan pasal chenta, pasal mengumpat mengata
cuma pasal 
entoh ler,
 mesti kali ni entry merapu lagi uncle sky

semenjak 2 menjak ni,
time balik kerja mesti ditemankan gadis-gadis nano.
pastu mula la menggatal nak ngowat unlce
homakaih...
GATAL betol uncle sky ni

pastu dorang tanya umor uncle..
uncle cakap la "cer teka, cer teka"
dorang cakap kalo pandang dari sisi kemacturedtan uncle
hambooi, bersimpang lidah aku nak nyebot kau
mesti umor 25 kan, kan

saya benci hawak, yer hawak

homai... siyes ke nampak tua
saya baru jer 22 kot
yer la, uncle harus terima kenyataan walaupun ianya pahit untuk ditelan
fizikal uncle nampak tua,
yes tua..

mungkin lepas ni uncle jarang dah update blog
sebab nak gi manjakan diri di SPA
HAHAHAHA
konon nak kembali ayu dan jelita
ok uncle terimalah walau orang cakap uncle nampak tua 
asalkan dalam hati uncle sentiasa muda.

next week cuti uncle nak ke langkawi mungkin,
nak shooping barang kat idaman suri
barang-barang dapur untuk hadiah mummy
GUESS pun dah banyak buat sale.
besok nak gi usha henbeg untok mummy
dan belt untok daddy
hadiah semperna anniversary

Uncle sekarang dalam proses mencari buah hati.
jom la isi borang kalau siapa yang sudi.
Nanti uncle bagi hadiah sperma cinta untuk hawak.
.
.
.
.
.
.
.
.

abaikan background dia.

3 comments :

Anonymous said...

umur paras rupe tak penting bagi gegerllz yang mecett...yang penting dalaman....dalaman cantek macam kapas baru cewetII diluar tekejarII..hahaha...keguane
(PAHANG N TERENGGANU )punye bahase

=o) said...

mat romeo, bereh boh...

biar nampak tua salkan hati berbunga-bunga...

biar nampak tua salkan dalam poket duit sentiasa muda

Anonymous said...

[url=http://trustypaydayloansonlinehere.com/#bskyboys89.blogspot.com]payday loans online[/url] - payday loans online , http://trustypaydayloansonlinehere.com/#sskyboys89.blogspot.com payday loans online

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...