iklan

February 9, 2010

KORANG TENGOK LA SENDIRI


nah satu lagi hasil seni aku. last minit gak wat. sampai kelam kabut aku wat pukol 1pagi. hahaha. aku tinggal ngan dapur bersepah sampai kena marah ngan my mummy pagi esok nya.. hahaha. whos care..? pada sape2 yg nak belajar request la.. komperm aku bg resipi. main campak je da jadik cake cam ni.. dari hobi jadi pendapatan lak. mula aku malu nak jual.. stakat pasaran sdare mare bleh la.. kalo nak wat komersial tak brani gue..
SAPER NAK CAKE ANGKAT TANGAN...!

5 comments :

Syud said...

cantik sangat nii ohhh~
icing yg dekat tepi2 tu bila syud buat jadi monster ohhh. nak makan pun dah tak larat :p

=o) said...

HEHEHE..syud josh pom bkn nyer pandai sangat wat pom main campak je.. kadang ada yang lawa. kadang ta jadi.. heehe

hans said...

weih,best weih...
aku pun suka wat kek
cuma tak ada masa jer

=o) said...

huhuhu... so banyak kan la masa anda wat cake sendri... jimat masa jimat belanja

Anonymous said...

mne fruit cake y ko jnji ngn ak tue ha..??

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...