iklan

January 4, 2012

Awek Putus Tali Bra, Dekat Kedai Ice-Cream

Hye bloggy... (ghedic)
hoh...!!
tadi gua pepagi morning lagi gigih ke kedai
sebab nak beli barang niaga untuk niaga di kedai
(sila guna google translator kalo tapaham)
hokay..................
seperjalanan gua ke kedai tadi
tetibe jer anak tekak ni melalak mintak eskrim
last skali terpaksa gak gua mengalah
carilah kedai eskrim

Masa nak buka pintu peti eis tu
gua nyaris terpegang sesuatu
sesuatu yang membuatkan gua harus menyamak tangan gua buat kali ke3
terdetik di hati benda ape tu berlingkar cam ular sawa
lantas gua ambik batang penyapu
dan gua kuis-kuis manjew gittew
skali.... Chaiiiiiiit........

Sekali Selingkar Coli/Bra/baju dalam

memey hanak haram betei...
kalo dapat gua nyoyot dia
kasi pelajaran..
memey takder otak dan kesedaran sivic betol
selera gua terus takde nak makan eskrim..
haruslah badi bra tu dah terkena dekat eskrim

Gua bukan nye nak kecoh pasal jumpe bra,
ikotkan hari2 gua tengok bra.
yang magic nya bra di atas peti eskrim
kalo tak pakai lagi takpe
di dah season tahap lampir dah..

Ni hasil lepas gua cuit-cuit pakai kayu tadi

Haruslah gua gigih amik gambar..
ni la akibat banyak sesangat nengok citer omputeh
pesen nak tiru dorang beromen atas peti ais
hi la hasil orang melayu kita
bila tali bra dah putus tinggal cenggitew plak
masa kecik tadapat didikan moral yang seimbang
besar cenggini la hasil dia
Mood gua nek ber aiskrim terus hanyut kelaut
kalau gua jumpe owner dia
nak jer gua siku-siku buah pinggang belah kanan dia...

moral dia : jangan gigih nak beromen pesen mat salleh sangat la.. gigit-gigit tali bra sampai putus, pastu tinggal merata-rata.. nak jer gua santau dia dari jauh (kejam)

3 comments :

fared said...

HAHAHAHAHAHAHAHA rare gila bro jumpa bra atas peti aiskrim. ni la uniknya malaysia.HAHAHA haha btw, do checkout my blog :)

FatihaNur said...

hahahaha....wat malu kaum jek..kehkeh dulu kat mini market ai penah terjumpa bra hitam kat kaunter..gamaknye dia nak ambik purse bayar past terkeluaq kot...sama style yg dah season giler...cis ai siap wat muka cam bengang kat en suami kot2 dia tercurang kat dlm kedai kitorg tuh...

nasib cctv jd saksi...hahahha

Firdaus® said...

adeh22..tak leh blah la entry ni..kui33~~ =)
btw nice blog.do follow my blog~

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...