iklan

April 19, 2010

dinding punye pasal

smalam member aku masok melawat blog aku, peerrrghh. skali dia naik ayat pemedih mata. "weh josh aku tngok wallpaper blog ko da cam dinding tadika kemas jer wei.. pegi la tukar.. pastu ngan color warna warni cam makwe2 jer.. aauuww.." cis..! nati2 la aku tukar, penat seyh aku design sendri background. nak cari ilham nak wat wall baru..

nasib la member aku tu tade blog, kalo dia ada nak je aku cakap.
"woi dinding blog ko cam bapok2 jer color. harmful jer.'
cis. takpe next time aku suggest kat dia wat blog.. bleh aku tumpang kutok.. wakakaak

2 comments :

Mak Su said...

salam kenal,

aik? kaler dinding ni boleh tukar2 ek... cayalah! :)

=o) said...

heheh.. yup2 bleh tukar2 kenapa..?

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...