iklan

March 8, 2010

JOM NAIK TEKSI "sehingget jer"

citer nyer cam ni.. aku ngan teman tapi mesra suam2 kuku kaedahnyer kuar arr jejalam kat town. pastu lepas boring pusing 1 town aku ajak dia lepak kat Radix chicken House (bukan nak pomot ehh) maklong la kuar pakai bus susah arr nak gerak. so nak gi ke parkson kena la tambang taxi. hahaha.. yg lucu nye ada la prebet sapu tepi jalan invite kami naik kete dia. dia tanya nak kemana dik..? meh naik taxi abang 2 orang RM8 jer.
babik siyal..kami rela jalan kaki dowh..cekik darah nyer manusia. pastu member aku AZURA (bukan nama sebenar) dengan selamber badak lagi penuh sopam samtum keluarkan statement berani mati punyer.. "WEH JOM NAIK TAXI SERINGGIT JER" hahahaa.. betol2 atas muka brader tu...merah muka dia beb.. org ramai pom pandang muke brader tu tanpa segan silu.. hahaha padan ngan muka ko.. lain kali kami tak kan tertipu lg..

3 comments :

hans said...

hahahah
good

Anonymous said...

2 la ko len kli jgn dok cpt cair ngm twran sial cam to...jdik cam ako neh...hahahahha..
tp ak mmg x ley lpe ahh..klakar gler time toe..
statement to spontan taw..ahaaa..;)

=o) said...

hahaha.. kelakar siyal... aku ta sangka

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...