iklan

March 30, 2012

Dah Lama Tak Update Kan

Hye bloggy

lama giler gua tak update blog...
bukan lagi bersawang
dah usang terus
gua tak menyempat nak hapdate
keja giler memanjang
tak cuti dah 2 bulan....

seminggu dua ni gua banyak aktivi makan memakan
tapi tak menyempat gua nak cerita
banyak kedai makan best gua nak kongsi...
mebey besok lah gua hapdate
kan cerita malam ni panjang berjela plak entri....

bulan 3 ni banyak pula aktiviti mengawan
sampai kan 6 majlis kawen gua dapat
gigih kau nak kena pergi semua tempat
paling latest majlis kawin kazen gua
di kota bharu kelantan
dan gua baru je balik dari kelantan ni
lama tak ke kelantan

orang dok kata kelantan mundur
tapi gua tengok semua rumah banglo mewah-mewah
nak dibanding dengan kelumpo ni
rumah pesen reban hayam jer
sewa kemain nak tinggi
tapi rumah sempit nak mampoos..
cam rumah gua sekarang ni la...

majlis kawen kazen gua tu.. gua ada sponser kek..
nak tengok..???
curious..?
hahaha.....!!

walaupun dia tak sehebak secret recipe.. tak setanding kek mak limah

tapi gua buat pakai tangan sendiri
jadi cenggitu dah cukop puas hati... 
hahaha... tetibe gua rasa nak bangga diri
dari pukul 12 malam
bawak ke subuh pukul 7.30 pagi
melentik bulu mata bersengkang.. 
yang penting niat gua dah tercapai yer dak..

ok lah... gua malas dah menulis...besok la kita cerita lain..

bye.

3 comments :

Lea Terpenyet said...

boleh sponsor kek kawen sy gak ? hehe

=o) said...

boleh.... bagi la address... hehe

Anonymous said...

Perangkat lunak bebas men-download dan film blog :
http://aed280e5.allanalpass.com
http://xaijo.com/?new-ja.html
http://blog.erolove.in/?new-or.html
http://blog.erolove.in/land?browse-xt.html
http://amateur.erolove.in/pagepu.html
http://viarashop.comsyhost.com/?pagepk.html

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...