iklan

February 1, 2011

Hadiah Untuk Mummy

1- Arini gua ke satu pasaraya yg terkenal di malaysia, Planing nak gi pagi-pagi morning. tp dah tersasar di jalanmu.. terlewat gak... sampai dalam pukul 3pm kat sana..  nasib bek la tempat tu tak tutup lagi.. wakakakakaaka.. gigih gua posing satu tempat tu, lastly jumpe gak, mmg giler penat 2x gua lalu tempat sama cemana leh tak jumpe..
2- Arini gau belikan mummy gua bag dengan kasot, takder la berjenama sangat. jenama lite2 jer. gua bukan nye kaya sangat nak belikan yg branded2. sekadar mampo sahaja.
Ni hah selipar tok dia.. Gua takde la pandai sangat nak memilih selipar pompuan neh.

Ni lak Hendbeg dia... kaler cekelat.

3- Besok gua da balik kampong, Jumpe mummy gua dan daddy yg terchenta.. pastu nak main2 dengan kucing gua sofea nabila dan aishah sofea. dua ekor skang ni. puteh dan itam. pasni mampoos la gua nak belikan derang royal canin. friskies sudeh la yunk.. 
4- Balik ni gua gak kena gigih wat cake tok kazen gua yg terchenta, derang nak kawin request cake 3 tiers, mampoos gua tak tido. malam ni malas lak gua nak kemas2 barang. takpe besok masih ada. sempat kot gua nak berkemas segala bagai. Kampong here i come. 
5-  Ok lah gua malas nak menulis banyak malam ni... sebab gua sangat lah  letih.. sampai kampong gua hapdate lg ehh...

No comments :

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...