iklan

February 13, 2011

Giveaway For my mummy And Daddy

huhu.. arini turun dari 2pm lagi sebab gigih nak cari room for rent.. dari apartmen seri angkasa sampailah ke vista angkasa... gigih gua jalan. namun semer dak2 pompuan jeh yg gigih nulis notis tepek di segenap notis board.. laki ada lah sekor dua.. tu pom gua call sumer dah full..

Dah jauh perjalanan. Gua singgah di kedai enset berdekatan, Nian di hati dah lama nak belikan mummy and daddy enset lain. Tapi bila tanya derang asik cakap yg lama baru lagik.. masih elok tok di pakai.. Gua diam je lah.. pastu Gua nak daftar kan simpack selkom exct 50, Mummy cakap tayah la, bukan nak gayot ari2. Baik abang bayar bill berokbanned.

Ok. gua ni mmg keras kepala, sampai kedai enset tu gua belikan jugak.. sebab ape, sebab gua belikan derang sim pack baru DIGI EASY PREPAID. Gua beli 3.. Gua, mummy, daddy.... Sebab ape gua gigih beli.. sebab gua bleh call free (tapi limit 3 number je..) bleh call daddy and mummy anytime jeh.. gua topup rm30 sebulah leh guna.dah la cedit tak potongkalo guna so cedit tu gua leh kumpul wat pusaka lah..


Gua nak belikan Takde lah Yang Branded2 pom stakat nak pakai wat call


So Besok or lusa gua nak post.. tp tatau nak pakai post haper..Dulu belikan derang enset Nokia 5130 tok mummy dan Nokia 1110 tok daddy. dah season kot... skang yg ni tok call jer.. Nati gua da sangat kaya gua belikan lagi tok derang yg touch screen.. mummy gua da pandai da godek2 nokia N8 gua. cantek katanya.. siap bukak lagu segala bagai.. dengan lappy gua pom dia da pandai on9 carik resipi dalam tenet. tp janji lappy gua terbukak la.. member2 adik gua yg datang uah siap cakap lagi mummy gua ni sopisticated.. mana tak nya time member adik gua datang mummy gua dok baca komen dalam facebook gua.. hahaha.. bangga gua..

So pasni pada kapel2 di luar sana nak gayot lama2 tanak habes cedit, dan kedekot cam gua sila lah beli DIGI EASY PREPAID (gua bukan nak pomot) yer lah hari2 gua topap call mummy rm5 kejap je.. tp jangan gayot lama2 nati dapat brain Squeeze lak.. hahahaa... Ok lah.. gua nak mandi jap... baru sampai terus hapdate belog

No comments :

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...