iklan

December 12, 2010

Teringat Akan Kenangan Dulu.

Teringat Picture Neh
Td ngah godec-godec Lappy terjumpe picture launcing product time aku study kat PTSS dulu.. Picture neh ntah bila di snap2 pom gua ta ingat sangat lah... ni tasilap gua masa event marketing di mana group kami kena wat launching product dan jual pada student2 yg lalu lalang.. tacing deep inside my ass la plak.. 
2. Gua skang da tak belajar kat sana dah.. dorang sumer pom da already monopose.. da abes da study. keja dah ekk kowang sumer.. Good luck lah tok kowang di sana. Tngok picture ni ngidam lak nak makan cake. kecor cam ngidam anak sulung jer. ciss cake la gua paling fav. In the same time teringin jer nak pakai balik baju kitchen tue. gua pakai wat masak nasik kat dapur jer lah. 
3. Kowang ni bila nak wat reunion sila2 lah jempot gua skali even gua joint kowang kejap jer. 1st masok sana aku jumpe sorang girl yg amat sweet sangat Suhaily A.K.A peha ayam. Dia la yg aku mula2 kenal dan 1st group aku. meksue jangan mareeh eh.
4. Gua nak mandi lah... tak mandi lagi arini ni... (bucux)

No comments :

more story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...